Finland

Koripallo | Chicago Bulls teki mitä piti, eli hävisi Brooklyn Netsille – Lauri Markkanen teki vaihtopelaajan roolissa 14 pistettä

Chicago Bulls oli menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo aiemmin ennen lauantain tappiota.

Brooklyn Netsin Landry Shamet hyökkäsi korille ohi Lauri Markkasen ja muun Chicago Bulls -puolustuksen. Nets voitti ottelun lopulta 14 pisteen marginaalilla.­

Suomalaiskoripalloilija Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi lauantai-illan NBA-ottelussaan itälohkon toisena olevalle Brookyln Netsille pistein 91–105.

Brooklynin tähtisikermästä parhaan pistesaaliin keräsi takamies Kyrie Irving, joka teki 22 pistettä, mutta takamiehelle harvinaisesti ei antanut yhtään koriin johtanutta syöttöä. Alle 25 prosentin tarkkuudella heittänyt Kevin Durant jäi 12 pisteeseen ja James Harden vain viiteen pisteeseen.

Vaihtopelaajana ottelun aloittanut Markkanen pelasi lopulta reilut 30 minuuttia. Markkanen onnistui hyvin kolmen pisteen heitoissaan ja teki 14 pistettä, mutta hänen plus-miinuslukemansa (–23) oli koko ottelun huonoin.

Idässä 11. sijalla oleva Bulls oli menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo aiemmin. Täten lauantain tappion voikin nähdä lähinnä positiivisena.

Bulls teki Orlando Magicin kanssa siirtotakarajalla kaupat sentteri Nikola Vučevićista, josta Bulls maksoi muun muassa ensimmäisen kierroksen varausvuoron kesän varaustilaisuudessa.

Kauppaehtojen mukaan vuoro oli kuitenkin suojattu niin, että mikäli vuoro on neljän ensimmäisen varauksen joukossa, saa Bulls pitää sen, ja Magicille siirtyy toistaiseksi julkistamaton toinen varausvuoro. Mitä heikommin Bulls sijoittuu sarjataulukossa, sitä suuremmat ovat sen mahdollisuudet saada arvonnassa varausvuoro neljän kärjestä.

Markkasesta tulee kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti. On epävarmaa, millaiset näkemykset osapuolilla on yhteisen tulevaisuuden osalta.

Bullsilla on jäljellä enää yksi ottelu, jonka se pelaa sunnuntaina kotikentällään Milwaukee Bucksia vastaan. Onkin mahdollista, että tuo ottelu on Markkasen Bulls-uran viimeinen.

Football news:

Under is Interesting for Leipzig, Bayer and Eintracht. Roma estimates the winger at 15 million euros
Vladimir Petkovic: Switzerland will play in front of 30,000 Turkish fans. We will try to turn this to our advantage
Sociedad forward Isak is Interesting for Real Madrid and Man City. The transfer is estimated at 70 million euros
Bale to Italy: We understand that Wales are an outsider, but we will give our all on the field as always
Glick after 1:1 with Spain: For Poland, the Euro is just beginning
Muller-Gozensu after 4-2 with Portugal: No wonder you only ran for 60 minutes. You are playing in Italy
Spain will be in the play-offs, I'm sure. Alba about the Euro