Finland

Koronarajoitukset: Valkean kesäkadulta viedään istumapaikat pois ja oleskelu siellä kielletään, myös leikkipaikat suljetaan

Kauppakeskus Valkea reagoi Oulun kaupunkin tiukkoihin koronasuosituksiin.

Kauppakeskus Valkea reagoi Oulun kaupunkin tiukkoihin koronasuosituksiin.

Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kauppakeskus Valkea kertoo tiedotteessa, että se rajoittaa yleisten tilojen käyttöä Oulun kaupungin suositusten mukaisesti tiistaista 1. joulukuuta alkaen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yleisten tilojen istumapaikat poistetaan kokonaan käytöstä. Lisäksi kesäkadun lavalla ja muualla yleisissä tiloissa oleskelu kielletään.

Leikkihuone Roihula sekä Köökin leikkipaikka suljetaan. Perhehuoneen käyttöä rajataan niin, että sinne voi mennä vain yksi perhe kerrallaan.

Poikkeukselliset toimet kestävät 18. joulukuuta saakka.

Valkeassa on keväästä asti siivottu aiempaa tehokkaammin ja asiakkaille on tarjottu mahdollisuus käsien desinfiointiin. Käsidesiautomaatteja on nyt lisätty entisestään.

Valkea suosittelee kasvomaskin tai -visiiriin käyttöä sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Valkean henkilökunnalle on jaettu kasvovisiirit.

Turvaväleistä ja hygieniasta muistutetaan muun muassa lattiatarroilla, opasteilla ja kuulutuksilla.

– Toivoimme, että jokainen noudattaa meillä asioidessaan turvallisuusohjeita ja asioi meillä vain terveenä, kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho kommentoi.

Valkean liikkeet ja Joulutori palvelevat toistaiseksi normaalisti, mutta koronatilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti.

Football news:

Sokratis will sign a contract with Olympiakos until 2022 and for 2.5 million euros
Barca defender Dest: I feel insecure. It's important to get it back and play the way it was before
Klopp on the Manchester United game: I don't feel any pressure from outside. All my life I put pressure on myself, so I got used to it
Zlatan about 0:3 with Atalanta: We should go for the result, but we couldn't. No excuses
Ramos and Perez have a very strange relationship. Sergio knocks out new contracts, and Florentino arranges media wars
Ronald Koeman: If we don't beat Cornelius in 90 minutes, I have to say what I see. Otherwise, it is better to find another coach
Antonio Conte: The Scudetto or the Champions League is more important than the Italian Cup, but we will try to beat Milan