Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kuinka suomalainen todella olet sielultasi? Vastaa 14 kysymykseen, ja saat tietää kiistattoman totuuden

Oletko syvällä sisimmässäsi suomalainen vai olisiko sinun pitänyt ehkä syntyä jonnekin ihan muualle? Epätieteellinen, mutta osuva testi paljastaa, kuinka suomalainen tosiasiassa olet.

Herättävätkö kuvat läikähdyksen sydämessäsi – vai eikö tunnu missään? Kuva:  Kalle Parkkinen, Emma Karasjoki, Kimmo Räisänen

Näin itsenäisyyspäivänä on syytä juhlia paitsi Suomea, myös Suomen kansaa! Vaikka tulemme erilaisista taustoista, näytämme erilaisilta ja olemme kaikki omia persooniamme, meitä yhdistää juuri suomalaisuus: se jokin syvällä sielussa piilevä ydin, josta kansakuntamme jäsenet tunnistaa.

Suomalaisuus on sisua, saunaa ja salmiakkia, mutta paljon muutakin. Se on vaatimattomuutta kehujen edessä. Se on ylpeyttä, kun omat tyttäremme ja poikamme menestyvät maailmalla. Se on jotain määrittelemätöntä, mutta silti niin tunnistettavaa.

Koetko olevasi epätyypillinen suomalainen? Oletko aina ajatellut, että sinun olisi pitänyt syntyä johonkin toiseen maahan? Vai tunnetko olevasi sydämeltäsi juuri sellainen klassinen, ruisleivästä ja mämmistä elävä suomalainen?

Nyt on aika ottaa asiasta selvää! Laadimme stereotypioita kaihtamattoman testin, joka paljastaa, kuinka suomalainen ihan oikeasti olet.

Jos testi ei näy yllä, pääset tekemään sen tästä.

Lue lisää: Listasimme 12 asiaa, joista tunnistaa suomalaisen kodin – löytyvätkö nämä sinunkin asunnostasi?