Finland

”Kurkistus mekon alle!” Hanna Sumari esitteli jalkaleikkauksensa lopputulosta - kuva

Toimittaja, juontaja ja bloggari Hanna Sumari, 62, on aloittanut toipumistaipaleensa. Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmasta tutun juontajan polvi leikattiin viime viikon torstaina, koska hän oli loukannut itsensä lenkillä sitä edeltävänä viikonloppuna. 

Hannalla ei ollut onneksi jalassa murtumaa, vaikka kivut olivat olleet erittäin kovat. Hannan reisilihas oli revennyt polvilumpiosta, ja se piti korjata kirurgisesti. Toipumisen aikana hänen on pidettävä operoitu jalkansa suorassa asennossa seuraavat viisi ja puoi viikkoa.

Polvea suoristaa jykevän näköinen tuki, jonka näkee hänen Instagram-päivityksessään. 

- Kurkistus mekon alle, josta löytyy syy helmoihin, Hanna kertoo. 

Lue myös: Juontaja Hanna Sumari joutui sairaalaan! Sai yllättävää apua ensihoitajalta: "Itkin ku otti niin päähän"

Hän kertoo elävänsä seuraavat kuukaudet käyttäen pelkästään mekkoja, koska tuen kanssa housujen käyttäminen voisi olla hankalaa. Tukisauvojen kanssa hän onneksi pystyy jo liikkumaan hieman itsekseen. 

- Saan varata jalalle painoa, ja se on kyllä onni! Kävelin aamulla hakemaan printtihesarin postilaatikosta ja katsoin, kuinka narsissit jo nousee maasta. Pihalla kukkii myös sini- ja valkovuokot, krookukset ja idänsinililjat ja tuomi on hiirenkorvilla, Hanna iloitsee. 

Leikkaus

Juontajan viimeviikkoinen leikkaus onnistui erinomaisesti, ja hänen lihaksensa saatiin kiinnitettyä takaisin paikoilleen. Operaation jälkeen Hannan olo oli mitä mainioin. 

- Homma on upeasti hanskassa nyt, ja oon niin loistotuulella! Hän iloitsi perjantaina sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Hanna Sumari ruiskaisi Harri Syrjäsen naamalle – pelehtivät keittiössä munan kanssa: katso video! 

Leikkauksen jälkeen hän jäi yöksi sairaalaan, koska oli saamiensa lääkkeiden takia vielä hieman hämmentynyt.

Ensi kerta 

Tapaturmassa loukkaantumisen takia Hanna oli ensimmäistä kertaa elämässään ambulanssissa, kun hänet vietiin Jorvin sairaalaan. Kaaduttuaan aamulenkillä hän sai apua ohikulkijoilta, jotka soittivat hälytysajoneuvon juontajan avuksi. 

- Ite en olis varmaan kehdannut vaivata. Vaikka olisinkin siinä tapauksessa jäänyt makaamaan siihen maahan loppuelämäksi, koska ylös en päässyt, Hanna muisteli tapahtumaa sosiaalisessa mediassa. 

Lue lisää: Juontaja joutuu leikkaukseen! Hanna Sumarin lenkkeilytapaturmalla vakavat seuraukset: ”Polvi suorana kohti uusia seikkailuja” 

Huolehtivien ohikulkijoiden auttavaisuus lämmitti hänen mieltään tapaturman aikana, vaikka kärsikin kovista kivuista. 

- Kun makasin ohuissa lenkkivaatteissa kylmällä asfaltilla, enkä voinut liikkua pelkäsin. Se on aika ontto fiilis.

Lue myös: Hanna Sumarin tytär seurustelee tunnetun räppärin kanssa: Hän on ensimmäinen räppäri, jota olen koskaan kuunnellut!

Football news:

Paulo Fonseca: It was difficult to beat Manchester United 4:0. Roma scored 3 goals, but they realized almost all their chances
Maguire about 2:3 with Roma: The game was played on opposite courses, like in basketball. Allowed them to create too many chances in the second half
Unai Emery: Arsenal had the best chances to score, but Villarreal deserved to go further
Solskjaer on Manchester United's schedule: This was done by people who have never played football at this level. It is physically impossible for the players
Mikel Arteta: Arsenal were more dominant in the 2nd half, but were not good enough in the 1st
Sulscher reached the final of the European Cup for the first time as a coach. He won the Champions League final with Manchester United as a player
Arsenal did not reach any finals in a season for the first time since 2016