Finland

Larry King oli kahdeksan kertaa naimisissa ja kosi jopa ensitreffeillä – yksi ex-vaimoista teki hätkähdyttävän tunnustuksen 30 vuoden jälkeen

Larry King oli kahdeksan kertaa naimisissa ja kosi jopa ensitreffeillä – yksi ex-vaimoista teki hätkähdyttävän tunnustuksen 30 vuoden jälkeen

Lauantaina menehtynyt juontajatähti Larry King muistetaan menestyksekkään uransa lisäksi värikkäästä rakkauselämästään.

Juontajalegenda Larry King kuoli lauantaina 87-vuotiaana. Maailman tunnetuimpiin uutisankkureihin ja televisiotoimittajiin kuulunut King oli ennen kuolemaansa lähes kuukauden sairaalassa sairastuttuaan koronavirukseen.

Useita keskusteluohjelmia pitkän ja menestyksekkään uransa aikana luotsannut King oli tunnettu myös värikkäästä rakkauselämästään. Naiskauneutta arvostava King ehti olla naimisissa kahdeksan kertaa seitsemän eri naisen kanssa.

– Rakastan olla rakastunut, King myönsi haastattelussa vuonna 2009.

Lapsia edesmenneellä juontajalla oli viisi, lapsenlapsia yhdeksän ja lapsenlapsenlapsia neljä. Kuollessaan King oli keskellä eroprosessia viimeisimmän vaimonsa Shawn Southwickin kanssa.

Useasti naimisissa ollut Larry King on myöntänyt rakastaneensa rakastuneena olemista.­

Ensimmäisen kerran King riensi vihille nuoruuden rakkautensa kanssa ollessaan vain 18-vuotias vuonna 1952. Kingin ja Freda Millerin liitto oli lyhyt, sillä eroa haettiin jo vuoden kuluttua häistä. Huhujen mukaan syynä olivat nuorten rakastavaisten vanhemmat, jotka eivät hyväksyneet liittoa.

Seuraava liitto oli ensimmäistäkin lyhyempi. King oli alle vuoden naimisissa Annette Kayen kanssa vuonna 1961. Saman vuoden marraskuussa syntyi Kingin ensimmäinen poika, Larry Jr. King tosin sai tietää isyydestään vasta 30 vuotta myöhemmin, kun parantumatonta keuhkosyöpää sairastanut Kaye tunnusti asian.

– Se oli hyvin erikoista. Tavallaan tiesin, että minulla oli lapsi. Luultavasti tiesin, mutta en ollut aivan varma. Sitten sain tietää, että se oli totta. Ja paljastui, että hän on yksi upeimpia ihmisiä, ketä tunnen, King kuvaili haastattelussa vuonna 2009.

Larry King ja hänen viides vaimonsa Sharon Lepore vuonna 1989.­

Kolmannen kerran King sanoi tahdon heti toisesta vaimostaan erottuaan. King rakastui tulisesti Alene Akinsiin, entiseen Playboy-kaunottareen. He olivat naimisissa vuosina 1961–1963, ja King adoptoi liiton aikana Akinsin pojan Andyn.

Rakkaus kuitenkin kariutui, ja King pyyhälsi naimisiin neljännen vaimonsa Mickey Sutphinin kanssa vuosi eron jälkeen. King ja Sutphin rakastuivat tiettävästi työskennellessään radiossa Miamissa. King sai toisen biologisen lapsensa, kun Sutphin synnytti ex-parin tyttären Kellyn. Liitto päättyi virallisesti vuonna 1967.

Seuraavana vuonna King ja hänen edellinen vaimonsa Alene Akins lämmittelivät suhteen uuteen uskoon. Rakkaus roihahti ja pari meni toistamiseen naimisiin vuonna 1968. Kingin viidennen liiton aikana syntyi myös tytär Chaia. Avioero laitettiin vireille jälleen kolme vuotta häiden jälkeen.

Larry King kosi kuudetta vaimoaan Julie Alexanderia ensimmäisillä treffeillä. Kuva vuodelta 1990.­

King oli 43-vuotias mennessään kuudetta kertaa naimisiin. Silloin juontajatähden sydämen vei tuotantoavustajana ja matematiikan opettajana työskennellyt Sharon Lepore. Liitto kesti pidempään kuin aiemmat, sillä ero tuli vasta seitsemän avioliittovuoden jälkeen.

Eron jälkeen joitain vuosia poikamiehenä elänyt King rakastui liike-elämässä työskennelleeseen Julie Alexanderiin. King hullaantui niin, että kosi naista ensimmäisillä treffeillä. Häitä juhlittiin loppuvuodesta 1989, ja jo alkuvuodesta 1990 parin lusikat olivat menneet jakoon. Virallinen ero saatiin vireille kuitenkin vasta 1992.

Kingin pitkäaikaisin vaimo oli 26 vuotta nuorempi tv-persoona ja laulaja Shawn Southwick, jonka kanssa hän meni naimisiin 1997. Häät vietettiin koruttomasti sairaalassa, sillä 64-vuotias King oli menossa sydänleikkaukseen vain päiviä liiton sinetöimisen jälkeen. He saivat kaksi lasta, vuonna 1999 syntyneen Chancen ja vuonna 2000 syntyneen Cannonin.

King puhui suhteestaan Southwickiin ja ex-vaimoihinsa haastattelussa vuonna 2009.

– Rakastin vain kolmea heistä. Nykyistä, totta kai, ja kahta edellistä, King analysoi.

Larry Kingillä ja Shawn Southwickillä oli 26 vuotta ikäeroa.­

Liitto järkkyi perustuksiltaan vuonna 2010. National Enquirerin mukaan Southwickillä oli suhde poikansa pesäpallovalmentajan kanssa. King haki välittömästi avioeroa. Valmentajakin myönsi suhteen, mutta King ja Soutwhick palasivat lopulta yhteen. Vuonna 2016 huhut ryöpsähtivät uudelleen valloilleen, kun Southwickillä huhuttiin olevan jälleen suhde. King ja Southwick molemmat kiistivät asian.

Lopullinen sinetti liitolle tuli elokuussa 2019, kun King haki jälleen avioeroa.

– Meillä oli iso ikäero, ja lopulta siitä tuli ongelma. Hän oli myös erittäin uskonnollinen mormoni, ja minä puolestani agnostikko ja ateisti, joten sekin aiheutti ongelmia, King paljasti People-lehdelle helmikuussa 2020.

Avioero oli edelleen käsittelyssä Kingin kuollessa tämän vuoden tammikuussa.

Larry King ja Shawn Southwick lastensa Chancen ja Cannonin kanssa vuonna 2002.­

Puoli vuotta ennen kuolemaansa King joutui hyvästelemään adoptiopoikansa Andyn ja Chaia-tyttärensä. He kuolivat molemmat heinäkuussa 2020.

– Yhdenkään vanhemman ei pitäisi joutua hautaamaan lapsiaan, surun murtama King totesi Twitterissä.

Vaikka Kingin rakkauselämä olikin poikkeuksellisen vaiherikas, ovat lapset olleet aina hänen elämänsä keskipiste.

– En kadu mitään. Suhteista syntyi upeita lapsia, King on korostanut.

– Olen hyvä isä. Mikään ei ole parempaa kuin vanhemmuus. Joskus minun täytyy oikein nipistää itseäni ja miettiä, mitä kaikkea olen käynyt läpi. Minulla on ollut todella siunattu elämä.

Lähteet: People, Mirror, New York Post, Newsweek, IS Arkisto

Football news:

Three Barca players under the age of 19 have scored in La Liga this season. This is a tournament record
Mbappe has scored 7 goals in his last 4 matches
Andrea Pirlo: Juventus started 20 minutes late. But I liked the reaction of the team
Ronald Koeman: There are no excuses at Barca for playing young people. So it is even more pleasant to win
Federico Chiesa: For Juventus, every match is now like a final: in Serie A, in the Champions League and in the Cup
Juventus is 1 point behind Milan and 7 points behind Inter. The teams have 25 matches each
Moriba scored for Barca in La Liga in 18 years and 46 days. Only Messi, Fati, Pedri and Krkic have done it before