Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Leskeksi jäänyt ex-kansanedustaja Eero Lehti löysi uuden rakkauden

– Ihminen on luotu laumaeläimeksi. Jos olet yksin isossa talossa, niin aika tulee aika pitkäksi, uuden kumppanin löytänyt ex-kansanedustaja Eero Lehti sanoo.

Syksyllä 2019 leskeksi jäänyt Eero Lehti löysi uuden rakkauden vuosi sitten.

Kokoomuksen ex-kansanedustaja, miljonääri Eero Lehti on löytänyt uuden rakkauden. Hän jäi leskeksi syksyllä 2019, kun hänen vaimonsa Ulpu Lehti kuoli. He olivat yhdessä 53 vuotta.

Nyt elämä versoo uutta.

– Tai en mä tiedä, olenko mä löytänyt hänet vai onko hän löytänyt mut, Eero Lehti, 77, kertoi Taidekeskus Salmelan avajaisissa Mäntyharjulla lauantaina.

– Sanon vaan että Sipoosta löytyi. En tiedä, haluaako hän että kerron. Tutustuimme toisen henkilön välityksellä. Olemme olleet yhdessä vuoden.

Uusi kumppani ei ollut mukana taidenäyttelyn avajaisissa. Hän oli toisessa tilaisuudessa. Eero Lehti myöntää, että yksin oleminen ei sopinut hänelle.

– Ihminen on luotu laumaeläimeksi. Jos olet yksin isossa talossa, niin aika tulee aika pitkäksi.

Eikö raha auta?

– En tiedä, kun ei ole. Omaisuutta voi olla, mutta ei rahaa.

Eero Lehti ei aio enää sijoittaa AlfaTV:hen.

Suomen Lehtiyhtymän aikoinaan perustanut Eero Lehti tunnetaan sijoittajana. Nytkin hän aikoi ostaa uutta taidetta avajaisista Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtajan Tuomas Hoikkalan avustuksella.

Viime lokakuussa 2021 Eero Lehti ilmoitti eroavansa televisiokanava AlfaTV:n hallituksesta. Hiljattain AlfaTV:n uutisoitiin olevan talousvaikeuksissa.

– En ole ajatellut sijoittaa enää siihen. Enemmänkin halusin myötävaikuttaa, koska AlfaTV toimii mun kotipaikkakunnalla Keravalla.

Taidekeskus Salmelan Vuoden nuori taiteilija Kaisamaisa Erämies.

Taideasiantuntija Pauliina Laitinen tuli avajaisiin koiransa Dorian kanssa.

Taiteilija Miina Äkkijyrkän taidetta on Taidekeskus Salmelan tiluksilla.

Lue lisää: Olympiavoittaja Lasse Virén edusti Päivi-vaimonsa kanssa avajaisissa – yksinkertainen syy sai lopettamaan juoksemisen

Lue lisää: Oopperalaulaja Mika Pohjosen talo tuhoutui tulipalossa vuosi sitten – muuttaa vihdoin takaisin kotiinsa: tämän hän aikoo tehdä ensimmäiseksi

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan