Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Lotta Hintsan kasvot paloivat – julkaisi karun kuvan

Aurinkorasvan kanssa ei parane hutiloida, Hintsa valistaa.

Lotta Hintsa on vuoden 2013 Miss Suomi sekä vuorikiipeilyn ammattilainen. Kuva:  Piia Arnould

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsalle kävi Argentiinan Aconcagua-vuorella köpelösti.

Vuoden 2013 Miss Suomi oli laskeutui alas vuoren huipulta. Keli oli kirkas. Operaatio sujui kuin ammattilaisella kuuluukin – kaikki meni nappiin.

Paitsi että yksi tärkeimmistä unohtui. Aurinkovoide.

Hintsa kirjoittaa kömmähdyksestään Instagram-tilillään.

– Laskeuduin huipulta toistamiseen, mutta malttanut kaivella aurinkovoidettani. Olin laittanut sitä aamulla, mutta olin hikoillut ja hieronut naamaani koko päivän. Ja – ta-daa!

– Olen aika varma, että en tee tätä mokaa toiste.

Hintsalla onkin antaa tärkeä neuvo kaikille auringossa viihtyville seuraajilleen – etenkin heille, jotka tekevät sen ohuessa ilmanalassa suoraan porotuksen alla.

– Käyttäkää hyvät ihmiset säännöllisesti sitä aurinkorasvaa! Erityisesti vuoristossa ja lumisissa maisemissa. Tämä SATTUU.

Hiljattain Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa poseerannut Hintsa vitsailee myös, ettei luultavasti hetkeen ole uudestaan käytettävissä.

– Suojautukaa auringolta, hän toivottaa lopuksi.

Hintsan kömmähdys on herättänyt paljon myötätuntoa, ja omat tsemppinsä hänelle ovat lähettäneet muiden muassa toimittaja Maria Veitola, valokuvaaja Meeri Koutaniemi kuin taitoluistelija Kiira Korpi.

Lotta Hintsa on valloittanut useita tunnettuja vuorenhuippuja, kuten Ranskan ja Italian korkeimmat vuoret Mont Blancin (4 811 m) ja Gran Pradison (4 061 m) sekä Tansanian Kilimanjaron (5 895 m). Nyt toistamiseen valloitettu Argentiinan Aconcagua on 6 962 metriä korkea.

Hintsa, 33, seurustelee vuorikiipeilyvalmentajansa Don Bowien, 52, kanssa, eli pariskunnalla on liki 20 vuoden ikäero.

Lue lisää: Lotta Hintsalla, 33, ja Don Bowiella, 52, on lähes 20 vuotta ikäeroa – Lotta kertoo nyt, miten miesystävän kypsä ikä näkyy erityisesti kahdessa asiassa

Hän kommentoi ikäeroa Me Naisille taannoin näin:

– Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Vaikka väittäisin, että itseltänikin elämänkokemusta löytyy, kyllä Don on joutunut käymään aikamoisia prosesseja elämässään läpi. Ne ovat tuoneet hänelle ymmärrystä, josta itsekin opin. Olen saanut syvempää perspektiiviä moniin omiin ajatuksiini.

– Toisaalta ikäeron huomaa myös siinä, mistä leffoista tai esiintyjistä hän puhuu. Ne eivät välttämättä ole meillä ihan samoja, Lotta naurahti.

Lotta Hintsan isä Aki Hintsa (1958–2016) oli tunnettu urheilulääkäri.