Finland

Markku Pulli paljasti BB-talossa, miten hänestä tuli Salatut elämät -tähti – odotti vuosia, kunnes yllättävä puhelu käänsi kaiken päälaelleen

Salkkareista tuttu Markku Pulli on hurmannut tv-katsojia Big Brother -talossa. Hän paljasti myös, miten hänestä tuli suosikkisarjan Joonatan.

Big Brother -talossa on keskiviikkona nautittu aurinkoisesta säästä. Ulkoilmasta nautiskellut Markku Pulli innostui paljastamaan kilpakumppaneilleen Aleksi Valavuorelle ja Nina Mikkoselle, kuinka päätyi aikanaan näyttelemään supersuosittuun Salatut elämät -sarjaan.

Markku näytteli Ylellä esitetyssä nuorten sarjassa Lukio, kun sai ehdotuksen tuotannon puolelta hakea Salattuihin elämiin. Markku luuli, että ehdotus koski avustajan roolia.

– Yksi tuotantotyyppi ehdotti, että hakisin Salkkareihin. Mä ajattelin, että sinne kahvilaan istumaan ja siemailemaan kahvia, Markku kertoi ajatuksistaan.

Ehdottajan mielessä oli kuitenkin, että Markku pyrkisi näyttelijäksi. Niinpä nuori näyttelijänalku soitti Salkkareiden roolittajalle. Mies pääsi koekuvauksiin, mutta tuotannolla ei ollut tarjota roolia.

– Siitä meni vuosi tai kaksi tai jotain. Olin koulussa ja puhelin soi. Olin sillee, että kukas helvetti soittaa, Markku muistelee saatuaan puhelun roolittajalta.

Markku Pulli Salatut elämät -ohjelman tiedotustilaisuudessa vuonna 2014.­

Markulle kerrottiin, että hänelle voisi olla sopiva rooli tarjolla, joten hän kävi uudestaan pyörähtämässä koekuvauksissa.

– Sitä kautta aukes se. Mä olin siinä vähän aikaa vierailijana ja sain sitten aika pitkän pahvin. Sillä tiellä sitten, Markku kertoo.

Markku esiintyi sarjassa Joonatan Sievisenä vuodesta 2007 alkaen. Mies kertoo työn osuneen sopivaan ajankohtaan.

– Just kun valmistuin alkoi finanssikriisi. Se oli itselleni tosi lottovoitto.

Kirvesmiehen tutkintoa suorittaneen nuoren miehen tulevaisuudensuunnitelmat olivat kuitenkin ennen roolin saamista täysin toisenlaiset.

– Mäkin kelasin, että mä meen jonnekin raksalle ja pistän raksafirman pystyyn.

Nykyään Markku toimii kuluttajamyynnin parissa opintojen ohella. Myös vauhti ja korkeus ovat Markun mieleen, ja hän on suorittanut yksityislentäjän lentolupakirjan vuonna 2019.

Football news:

Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse
Alvaro Morata: Spain had a chance to beat Poland. I am grateful to Luis Enrique for his trust
Kozlowski broke the Euro record by playing for Poland at 17 years and 246 days. He surpassed Bellingham
For the first time since 1996, Spain has no wins after two rounds at the Euro. Then it reached the playoffs
Alba-player of the match Spain - Poland. He has 1 selection and 83 accurate passes