logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Mohamed Salah niittasi Liverpoolille voiton rakkaasta vastustajasta ManUsta

Liverpool rullaa kohti jalkapallon Valioliigan mestaruutta kuin moottoritietä pitkän. Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisessä kohtaamisessa piti sähköä riittää, mutta kotijoukkue löi Anfieldillä 2–0 Virgil van Dijkin ja Mohamed Salahin maaleilla.

Vielä lokakuun lopussa ManU ja Liverpool pelasivat 1–1 Old Traffordilla, mutta Anfieldillä suunta muuttui.Liverpool sinetöi lukemat 2–0 ja otti 19. peräkkäisen kotivoiton. Liverpoolin karkumatka Valioliigassa kasvoi 16 pisteen eroksi Manchester Cityyn ja kaiken lisäksi Liverpoolilla on yksi ottelu rästissä.

Virgil van Dijkin puskumaali tuli jo ottelun 14. minuutilla kulmapotkusta.Hollantilaistoppari van Dijk voitti pääpallossa ManUn Harry Maguiren ylivoimaisesti ja jatkoi Trent Alexander-Arnoldin määrämittaisen kulmapotkun maaliin.

Siitä eteenpäin Liverpool vei peliä vahvalla isännän otteella ja teki kaksi maalia lisää. Ensimmäinen hylättiin, kun van Dijk ehti kolauttaa kropallaan päin maalivahti David de Geaa.

Roberto Firmino sai kertaalleen juhlia maalia, kunnes erotuomari näytti televisioruudun kuvaa ja VAR-tarkistusta. Toinen hylätty maali oli muutamien senttien paitsio.Salah juoksi karkuun ManUn joukkueelta, kun vieraiden painostus ja tasoituksen jahtaaminen oli kovimmillaan. Maali tuli lisäajan kolmannella minuutilla ja päätti ManUn kovaksi yltyneen kirin.

Salah päästi riemunsa valloilleen ja kiskaisi paidan päältään. Paidan riisuminen johti perinteiseen varoitukseen, mutta se oli halpa hinta tästä maalista.

Lopun kirivaihteessa ManU näytti osaavalta joukkueelta, joka voisi maalin tehdäkin, mutta kaikki päättyi, kun Salah irtosi maalivahti Alissonin pitkän heiton jälkeen.

Saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp on viidettä vuottaan Liverpoolin managerina, ja vihdoin himoittu mestaruus tulee. Enää sitä tuskin mikään voi estää.


Themes
ICO