Finland

Muistatko tämän legendaarisen hauskan videon? Ozzy Osbourne vaikeuksissa kodinkoneiden kanssa - Sharon-vaimo: "Onneksi hän ei ole teidän keittiössänne!"

Parkinsonin tautia sairastavan rokkilegendan Ozzy Osbournen, 71, vaimo Sharon, 68, jakoi Instagram-tilillään hupaisan videon legendaarisesta The Osbournes -sarjasta. 

Tosi-tv-ohjelmassa seurattiin Osbournen perheen arkea 2000-luvun alussa, ja sarjassa erityistä huomiota herättivät Ozzyn koomiset ongelmat arjen askareissa. Sharonin julkaisemassa lyhyessä nostalgisessa pätkässä Ozzylla on huomattavia vaikeuksia tehosekoittimen käytön kanssa. 

Videolla Ozzy on tekemässä itselleen vaaleanpunaista jääpalajuomaa, ja hän jättää kodinkonelaitteen valvomatta päälle. Rokkari itse menee pikaisille päiväunille, kun tehosekoitin pauhaa yksin keittiössä. Kone rasittuu käytössä niin kovasti, että siitä alkaa nousta savua ilmaan. Savun seurauksena keittiön palovaroittimet alkavat soimaan, ja Ozzy herää sohvalta kodin koneen sammuttamaan. 

Lue myös: Sharon Osbourne teki todella radikaalin muodonmuutoksen - tunnistatko vielä kahdeksan tunnin operaation jälkeen?! 

Juoma näytti pienestä laiteviasta huolimatta kuitenkin maistuvan Black Sabbath -rokkarille. 

Kiitospäivänä

Sharon jakoi videon 26. marraskuuta, kun Yhdysvalloissa vietettiin kiitospäivää.

- Hyvää kiitospäivää. Kuka teillä kokkaa tänään? Ole kiitollinen, ettei se ole hän, Sharon vitsaili somepäivityksessään miehensä kokkailuista. 

Kiitospäivä on pohjoisamerikkalainen juhlapyhä, jota vietetään Yhdysvalloissa marraskuun neljäntenä torstaina, ja Kanadassa lokakuun toisena maanantaina. 

Lue myös: Huhhuh, suorastaan rikollista – Sharon Osbourne huumasi Ozzyn ja tivasi yksityiskohdat pettämisestä! 

Päivän tarkoituksena on ollut osoittaa kiitollisuutta vaikeista ajoista, ja se on yleisesti liitetty satokauden päättymiseen. Yhdysvalloissa kiitospäivään kuuluu, että kokoonnutaan yhteen läheisten kanssa syömään suuret määrät herkullista kotiruokaa. 

Useat kansainvälisesti tunnetut julkisuuden henkilöt jakoivat päivän aikana kiitollisuuden toivotuksiaan sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista 

Football news:

Brother Chalova moved to the Serbian Subotica
Barcelona will not sign Garcia in the winter due to financial problems
Rodgers on the draw with Everton: It was unlucky that Leicester did not score the second goal
Ancelotti on 1-1 with Leicester: I don't remember Hames scoring with a right before
Andrea Pirlo: In my 1st season at Juve, we were behind Milan, but we took the title. Everything depends on us
The judge made two mistakes. De Gea was pushed and there was no foul on our cancelled-out goal. Solskjaer on the loss to Sheffield
Maguire on the defeat to Sheffield Wednesday: We gave the opponent two goals, we didn't play at the level we expected