Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Mustiin pukeutunut mies lähti katsomosta kohti HJK-faneja kesken kuuman europelin – upea ele yllätti suomalaiset

HJK:n kannattajat saivat iloisen yllätyksen kesken voittoisan ottelun.

HJK:n faneille kannettiin oluet kesken kuuman europelin. Kuva:  Tim Ronimus, Juha Tamminen

Euro-otteluissa reissaaminen on vuosittainen perinne suomalaisille jalkapallokannattajille. HJK tarjosi matkaan lähteneille faneilleen riemukkaan 2–0-voiton Sloveniassa NK Mariboria vastaan Euroopan liigan karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

Vierasvoitot ovat harvinaista herkkua noin yleisestikin, mutta torstaina Mariborissa klubifanit saivat kokea täysin poikkeuksellisen tilanteen kesken ottelun.

– Meitä oli neljä vieraskatsomossa ja jossain 20 minuutin kohdalla ihmeteltiin, kun mustiin pukeutunut kotijoukkueen fani tuli 4-pack kädessä tyhjää päätyä pitkin kohti meidän sektiota, matkassa ollut Tim Ronimus kertoo Ilta-Sanomille.

Kotijoukkueen kannattaja oli kiertänyt omasta kannattajapäädystä toiselle puolelle stadionia – parin aidanylityksen avittamana – tarjoamaan klubifaneille oluet.

– Kävin tietysti hämmentyneenä vastaanottamassa bisset ja käytiin lyhyt keskustelu, jossa kaveri kertoi arvostavansa meidän paikallaoloa ja siksi halusi tarjota meille bisset.

Oluet kelpasivat matkalaisille. Kuva:  Tim Ronimus

HJK:n matkaajat saivat myös kutsun illanviettoon slovenialaisten kanssa. Illanvietto oli mieleen, varsinkin vierasvoitto takataskussa.

– Joo, ei siinä kovin kauaa ehtinyt olla. Mutta leppoisaa jengiä ilmeisen koviksi huligaaneiksi.

Perjantaina tavoitettu Ronimus arvostaa torstain voiton korkealle, vaikka vielä HJK ei olekaan jatkossa. Samaan kategoriaan hän laskee kesän 2016 vierasvoiton IFK Göteborgia vastaan sekä vuotta aiemmin dramaattisesti Klubin eduksi kääntyneen ottelun Latviassa Ventspilsiä vastaan.

Toinen osaottelu HJK:n ja Mariborin välillä pelataan ensi viikolla Helsingissä.