Finland

Muut keinot käytetty! Laihdutusleikkauksessa käynyt Sanna Kiiski saa apua psykoterapeutilta: Henkinen hyvinvointi on tärkeää tämän prosessin aikana

Toimittaja Sanna Kiiski, 46, päätyi puolen vuoden harkinnan jälkeen vuodenvaihteessa laihdutusleikkaukseen Tallinnan Health Clinic -klinikalle.

– Fiilis on aivan mahtava. Tämähän on vasta alku minun matkallani kohti uutta elämäntapaa, Sanna kertoo iloisena.

Lue myös: Vain Seiskassa! Sanna Kiisken ääritilanne: Vatsalaukkuni leikattiin Tallinnassa!

Toimenpide sujui hyvin. Uuden ruokavalion ja leikkauksen seurauksena Sannan paino on jo nyt pudonnut huomattavasti, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta kuukausien kuluttua.

– Parissa viikossa on lähtenyt kymmenen kiloa. Nukun jo paremmin ja olen pirteämpi.

Sanna Kiiski

Koiransa David Bowien kanssa lenkkeilevälle Sannalle kertyy tuhansia askelia päivässä. – Minun pitää odottaa vielä pari viikkoa, että saan alkaa treenata kunnolla.

Terapeutit apuna

Klinikalla Sanna tapasi ravitsemusterapeutin, jolta hän sai ohjeet oikeanlaiseen syömiseen. Ruokavalioon kuuluu tällä hetkellä pääasiassa keittoruokia.

– Tapaamisessa puhuttiin lisäravinteista, joita minun tulee syödä. Tämä varmistetaan, että saan riittävästi vitamiineja ja ravintoaineita.

Lue myös: Erikoishaastattelu! Terveyden kanssa kamppaileva Sanna Kiiski avoimena mahaleikkauksestaan: ”Ylipaino on minulle riski”

Sannan syömishäiriötaustan ja masennuksen vuoksi hän on käynyt viime syksystä saakka psykoterapeutilla.

– Henkinen hyvinvointi on tärkeää tämän prosessin aikana. Haluan uskoa siihen, että kun voin vihdoin fyysisesti hyvin, mielenikin voi paremmin.

Sanna KiiskiSeuraa Sannan matkaa leikkaukseen ja sen tuloksiin Seiskan uudessa alkuperäissarjassa “Leikkauksella laihaksi”. Uusi jakso joka tiistai!

Uskoo avoimuuteen

Toimittajan mielestä totuus leikkauksesta on parempi kertoa, vaikka sillä voikin olla seuraamuksia.

– Monet julkkikset eivät halua kertoa heille tehdystä kauneuskirurgiasta tai laihdutusleikkauksista. Ymmärrän sen, sillä kertomalla totuuden voi saada paljon paskaa niskaan.

Sanna sanoo, että somessa kritiikki tulee lähelle ihmisiä. Hänestä muiden lynkkaaminen on nykyään tehty liian helpoksi.

– Joku varmasti ajattelee, etten tarvitse tätä operaatiota. Toki voisin liikkua enemmän ja syödä paremmin, mutta olen jo kulkenut sen tien loppuun.  Nyt haluan yrittää tätä keinoa. Toivon, että minusta tulee energisempi ja olla ennen kaikkea parempi äiti.

Lue myös: Vaikeasta masennuksesta kärsivä Sanna Kiiski: Itsemurhariski vei ajokieltoon

Seuraa Sannan matkaa leikkaukseen ja sen tuloksiin Seiskan uudessa alkuperäissarjassa “Tähtäimessä Terveys”. Katso tästä ensimmäinen jakso!

Leikkauksella laihaksi: Sanna Kiiski aloitti suuren muutosprojektin!

Football news:

Manchester United have not lost 20 consecutive games away from home in the Premier League. Up to Arsenal's record of 7 games
Pioli on 2-1 with Roma: Milan could have scored more
Simeone repeated Aragones record for wins (308) with Atletico, having played 100 games less
Ole Gunnar Solskjaer: Manchester United don't get a penalty after a month or two ago there was a fuss about it. Coaches influence referees
Klopp on 2:0 Sheffield: Many have written off from the accounts of Liverpool. We need to win, we can't get to the Champions League without it
Milan scored their 15th penalty of the season in Serie A - the most in the league. Before the record-three 11-meter
Liverpool scored 7,000 th goal in the top division of England - only Everton has more