Finland

Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video!

Kohuliikemies Stefan Thermanin hankkima ökytalo on laitettu myyntiin. Tuoreesta Oikotie.fi-sivuston myynti-ilmoituksesta selviää, että 271,5-neliöiden erillistalolukaalin hintapyyntö on peräti 1,15 miljoonaa euroa. 

Talo on Stefun ja hänen exänsä Sofia Belórfin entinen lemmenpesä. Sofia esitteli taloa Seiskalle syyskuun lopulla, kun hän ja Stefu olivat vielä pariskunta. He muuttivat taloon vain kaksi kuukautta sitten, syyskuun puolivälissä.

Ero tuli jo lokakuun puolivälissä, vain kuukausi muuton jälkeen. Tuolloin Stefu ilmoitti Instagramissa eronneensa Sofiasta.

Lue lisää: Stefan Therman ilmoitti sokkierosta - Sofia Belórfilta täysin yllättävä reaktio somessa!

Kotiesittely

Stefu ilmoitti talon myynnistä jo aiemmin

Seiska uutisoi jo marraskuun alussa, että Stefu ilmoitti somessa talon tulevan pian myyntiin. Tuolloin Stefu kertoi Instagram-tilillään talon tulemisesta myyntiin.

Lue myös: Salamakäänne: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman laittoi ex-parin lemmenpesän myyntiin - muuttivat luksuskotiin vain 2 kuukautta sitten! Katso video talon sisältä!

Tuoreesta myynti-ilmoituksesta selviää, että Stefun talon kiinteistövälittäjänä toimii kukapa muu kuin julkkiskiinteistövälittäjä Mira Kasslin, jonka Stefu on saanut avukseen talon myymisessä.

Lue myös: Ilolientä! Julkkiskiinteistönvälittäjä Mira Kasslin nostatti kulmakarvoja ökyhotellissa – kuva!

Sofia

Hulppea ökykoti!

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. Stefu oli myös rakennuttanut oman walk-in-closet -vaatehuoneen Sofialle. 

Entisestä taloyhtiön uimahallista erillistaloksi remontoitu rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla kerrostalokompleksien keskellä merellisessä Espoossa. Takapiha rajoittuu metsäiseen kevyenliikenteenväylään, joka on alueen asukkaiden suosittu lenkkipolku.

Tuoreessa myynti-ilmoituksessa hehkutetaan, että ökytalo on sisustettu laatua tinkimättä. 

- Päämakuuhuoneen kruunaa näyttävä valkoinen avotakka, sekä makuuhuoneen vieressä sijaitseva tyylikäs vaatehuone. Valkoista marmoria hehkuvat kylpytilat ovat sijoitettu makuuhuoneen lähelle. Päämakuuhuoneesta on käynti koko talon levyiselle suojaisalle terassille. Kauttaaltaan asunnossa käytetty tyylikäs ja toimiva korkkilattia on erinomainen niin arjessa kuin juhlassa. Isot näyttävät ikkunat, sekä upeat kattoikkunat takaavat runsaan valon ja ilmavan tunnelman asuntoon, myynti-ilmoituksessa kerrotaan. 

Talo on rakennettu vuonna 1975.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Kuvat keittiöstä, vaatehuoneesta ja makuuhuoneesta!

Sofia

Sofia

Stefan Therman ja Sofia Belórf koti

Sofian kotiesittely - katso video!

Football news:

City Defender Dias: Seeing an opponent unable to even hit and feeling powerless is the greatest pleasure
The chances of Mbappe and Holland joining Real Madrid in the summer are very slim. The club has almost no money for transfers
Either Shevchenko or Grant could become Chelsea's acting coach if Lampard is sacked during the season. The decision will be made by Abramovich
Ronaldo was offered 6 million euros to become the face of Saudi Arabia. The player refused
Setien is demanding 4 million euros in compensation from Barca. Valverde's resignation cost the club 11 million
Two Cornell players tested positive for coronavirus after the match with Barca
Mbappe finished 1st on the Ligue 1 goalscoring list, scoring 13 goals in 17 appearances. He broke the streak of 4 games without goals