Finland

Näin lauantaina lotossa miljoona­potin voittanut kertoo hetkestä, kun tajusi voiton tulleen – ”Huusin miehelleni, että tule nyt sinäkin katsomaan!”

Näin lauantaina lotossa miljoona­potin voittanut kertoo hetkestä, kun tajusi voiton tulleen – ”Huusin miehelleni, että tule nyt sinäkin katsomaan!”

Yllättävä voitto vei yöunet. Älykello ei oikein antanut voittajalle unen laadusta hyvää palautetta.

Moni lottovoittaja uskaltaa kertoa asiasta vain läheisilleen.­

Loton kierroksella 47/2020 löytyi vain yksi ainoa täysosuma. Veikkaus kertoo, että Limingantullin Prismassa rivinsä pelannut voittaja sai 2,4 miljoonan euron potin.

Veikkauksen haastattelema voittaja ei aio kertoa voitostaan kovin monelle.

Veikkaus kertoo, että se pääsi onnittelemaan voittajaa puhelimitse. Voittaja kertoi yhtiölle tuoreista tunnelmistaan.

– Lauantaina en seurannut koko Lotto-asiaa mitenkään, mutta sunnuntaina luin Kalevan uutisesta että voitto oli tullut Ouluun. Tarkistin sitten oman kuponkini ja katsoin ihmeissäni lappua, että ei voi olla totta. Huusin miehelleni, että tule nyt sinäkin katsomaan!

Täysosuma vei yöunet

Loton ainoa täysosuma mietitytti voittajaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Täytyy sanoa, että vähän meni yöunet. Älykello ei oikein antanut unen laadusta hyvää palautetta, mutta eiköhän se siitä vielä tasaannu, voittaja kertoo.

Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja saa tunnistautumisen tehtyään suurvoittonsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan päätyttyä.

Onneksi tuli rivi tehtyä

Voittajan kertomus paljastaa, ettei hän lottoa säännöllisesti.

– Oli asioita Prismaan ja ajattelin sitten tehdä samalla loton. En minä mitenkään säännöllisesti lottoa, mutta nyt tuli onneksi rivi tehtyä.

Suomessa voittoihin liittyy usein, ettei voittaja kerro asiasta kovin monelle. Niin kävi nytkin. Hän ei aio kertoa voitostaan muille kuin omalle perheelleen.

Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman kertoi syyskuussa Ilta-Sanomille, että jotkut voittajat eivät kerro asiasta edes perheenjäsenilleen.

– Parempi pitää vaan ihan omassa porukassa tieto. Se vähän harmittaa, kun on tämä korona-aika nyt, niin ei päästä reissuun lähtemään, Oulussa voiton pelannut arvioi.

Hän miettii matkailuauton ostamista, mutta samalla hän paljastaa, ettei onni tule rahasta.

– Ei tästä voitosta oteta stressiä. Vaikka olisi kuinka rikas, niin kyllä onni tulee muista asioista. Mutta onhan tämä uskomaton juttu ja varmasti helpottaa monia asioita, hän arvioi.

Veikkaus teetti vuonna 2017 suurvoittajille kyselyn, jossa selvitettiin muun muassa miten heidän elämänsä on muuttunut voiton myötä ja mitä he ajattelevat voitostaan.

Vastaajista noin 87 prosenttia kertoi voitosta puolisolleen ja noin 50 prosenttia lapsilleen. Täysin omana tietonaan voiton piti vain 2,6 prosenttia vastaajista.

Football news:

Benteke could move from Crystal Palace to West Brom
En-Nesiri is the 1st Sevilla player in 81 years to score a hat-trick in 2 consecutive La Liga home games
Real Madrid coach Bettoni about 4-1 with Alaves: A well-deserved win. Zidane is very happy with the game
Benzema is about 4:1 with alavesa: a Good game is important for confidence. After a tough week, Real Madrid are on the right track
Cheltenham scored against Man City after an out - in the best tradition of Rory Delap. Throw the ball to 30 meters helped the towel
Benzema has scored 15+ goals in 10 of his 12 seasons at Real Madrid
Ibrahimovic-Zapate: I've scored more goals than you've played in your career