Finland

Näin Niko Ranta-ahon kotiin tunkenut Sofia Belórf selittää illan tapahtumia: Saatoin seuralaiseni jatkoille!

Kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman ilmoitti viime lauantaina eronneensa fitness-kaunotar Sofia Belórfista. Stefu oli saanut tietää, että Sofia oli yrittänyt edellisyönä mennä ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon luokse!

Lue lisää: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui!

Sofian tunkemista Nikon asunnolle myöhään perjantaina edelsi se, että kohukaunotar oli ensin istunut tuntikausia hotelli Kämpin baarissa. Silminnäkijöiden mukaan Sofia nautti useita drinkkejä.

Kun baari sulkeutui koronarajoitusten vuoksi yhdeltätoista, niin Sofia lähti kävelemään lähellä sijaitsevalle Nikon asunnolle.

– Sofia sanoi seurassaan olleelle miehelle, että menee Nikon luokse. Sofia pääsi kerrostalon alaovesta sisälle, kun rapusta tuli muita asukkaita ulos, silminnäkijät selittävät Seiskalle.

Sofia pääsi sisälle Nikon rappukäytävään alkuyöstä, kun naapuri tuli sieltä ulos.
Sofia pääsi sisälle Nikon rappukäytävään alkuyöstä, kun naapuri tuli sieltä ulos.

Lue lisää: Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!

Bumerangina ulos

Sofian visiitti Nikon luokse jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi. Kohukaunottaren nähtiin hipsuttelevan rapusta ulos hyvin pian sinne menemisen jälkeen.

Seiskan saamien tietojen mukaan Niko ei ollut lainkaan halukas päästämään Sofiaa kotiinsa.

– Sofia pimputteli Nikon asunnon ovikelloa. Kun Niko avasi oven, hän ilmoitti kuuluvalla äänellä, ettei ”Sofialla ole mitään asiaa tänne”. Kaunotar kääntyi pettyneenä kannoillaan ja kopisteli matkoihinsa, naapurusto juoruaa.

Sofia kertoi Seiskalle lähteneensä Kämpista suoraan kotiin, mutta myöhemmin kaunotar myönsi tilanneen taksin Nikon talon liepeiltä.
Sofia kertoi Seiskalle lähteneensä Kämpista suoraan kotiin, mutta myöhemmin kaunotar myönsi tilanneen taksin Nikon talon liepeiltä.

Lue lisää: Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

”En ollut menossa Nikon luo”

Seiska tavoitti Sofia Belórfin, joka kiisti pyrkineensä Nikon luo jatkoille. Sofia kuitenkin vahvistaa, että tieto hänen liikkeistään Nikon asunnon lähellä pitää paikkaansa, sillä Sofia tilasi Nikon kodin lähettyviltä taksin kotiinsa.

– Saatoin seurassani olleen miehen Nikolle, koska hän oli menossa Nikon luo jatkoille. Minä jatkoin yksin kotiini. Minun ja Nikon välit ovat kunnossa.

Football news:

Steve McManaman: Real Madrid are an aging team. They need new players if they want to reach their previous heights
ISCO could move to Sevilla in January. Lopetegui is personally Interested
Bilyaletdinov about the Champions League: Loco can leave the group. Unmotivated Bayern can be beaten in the 6th round
Zlatan Ibrahimovic: I Thought about retiring, but I wanted to change the mentality of Milan
Vasco da Gama sports Director: Balotelli will be like Maradona for us
Real Madrid won't buy Mbappe in the summer of 2021 due to the crisis (Le Parisien)
Ibra scores in 39, Buffon drags in 42, Ronaldo has no plans to finish. Is football really getting old?