Finland

Näyttelijälegenda Ian McKellen hullaantui suomalaisesta mainoksesta – hehkuttaa Twitterissä miljoonille seuraajilleen

Näyttelijälegenda Ian McKellen hullaantui suomalaisesta mainoksesta – hehkuttaa Twitterissä miljoonille seuraajilleen

Ian McKellen jakoi kuvan suomalaismainoksesta Twitter-tilillään.

Ian McKellen on puhunut avoimesti homoudestaan ja puhunut julkisuudessa ihmisoikeuksista ja tasa-arvon puolesta.­

Suomen katukuvassa on tänä syksynä nähty mainos, jossa Burger King -pikaruokaketjun hahmo suutelee kilpailevan pikaruokaketjun McDonaldsin punapäistä pellehahmoa Ronald McDonaldia.

Kyseessä on Ossi Hiekkalan Burger Kingille tekemä Love Conquers All -maalaus, jolla juhlistettiin Pride-viikoa ja rakkautta kaikissa sen muodoissa.

Mainos on noussut otsikoihin myös maailmalla ja esimerkiksi amerikkalainen mainosmedia Adweek on kertonut suomalaismainoksesta kotisivuillaan.

Nyt mainoksen on jakanut Twitter-tilillään myös näyttelijälegenda sir Ian McKellen. Pitkän uran niin teatterissa, tv:ssä kuin elokuvissa tehnyt 81-vuotias näyttelijätähti on suurelle yleisölle tuttu muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvien Gandalfina ja X Men -elokuvien Magnetona.

– En ole ikinä syönyt Big Macia tai Burger Kingin hampurilaista, tai vieraillut suomessa. Aika kokeilla jotain uutta! McKellen kirjoittaa Twitter-sivullaan ja on jakanut Pink News -sivuston tekemän artikkelin mainoksesta neljälle miljoonalle seuraajalleen.

McKellenin päivitys on riemastuttanut hänen fanejaan ja tähdelle onkin kerrottu Twitterissä vinkkejä, että missä

hänen Suomessa kannattaisi käydä. Kuten arvata saattaa, myös monet suomalaiset fanit ovat lähestyneet McKelleniä Twitterissä. Tähdelle on muun muassa kerrottu Ylen vuonna 1993 esittämästä Hobitit-tv-sarjasta. Sarjassa Gandalfia esitti Vesa Vierikko.

– Käy Suomessa, mutta skippaa burgerit! näyttelijää ohjeistetaan.

– Tervetuloa Suomeen, tähdelle toivotetaan.

Football news:

Arteta about 0:1 with Leicester: I Don't know why the hell our goal was canceled. It is difficult to create space when 10 people are sitting behind the ball line
Rodgers on 1-0 with Arsenal: Leicester deserved to win. Vardy is a world-class player
Juve without Ronaldo could not beat Verona and Crotone in Serie A
Vardy has scored 11 goals in 12 games against Arsenal in the Premier League. Only Rooney has more
15,000 Teddy bears were planted at the Heerenveen match as part of a campaign to fight cancer. Toys sold for 230 thousand euros
Adidas and Pharrell Williams have reinvented the old forms of Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Bayern Munich and Juve. The design is hand-made and celebrates imperfection
Barcelona filed a complaint about the refereeing of the match with Real Madrid to the Spanish football Federation