Finland

Netflix-menestystä yritetään toistaa – hittipelistä animesarja

League of Legendsiin voi tutustua syksyllä uuden animesarjan kautta.

League of Legendsin maailmaan voi tutustua syksyllä julkaistavan Arcane-nimisen Netflix-animen kautta. LoL on yksi maailman suosituimmista tietokonepeleistä.­

Maailman suosituimpiin tietokonepeleihin lukeutuvasta League of Legendsista tehdään animesarja. Teini-ikäisille ja sitä vanhemmille suunnattu Arcane-sarja ilmestyy Netflixiin syksyllä.

Sarjassa selviää ainakin kahden tunnetun LoL-sankarin, siskosten Jinxin ja Vi'n, alkuperäistarina. Muita vahvistettuja hahmoja ovat Caitlyn ja Warwick. Tapahtumat sijoittuvat Piltoverin ja Zaunin alueille.

Arcane on tuotettu Fortiche Productions -animaatiostudion kanssa. Studio on luonut monet LoLin suosituimmista lyhytelokuvista ja musiikkivideoista. 18 sekunnin maistiaispätkä on kerännyt runsaasti kehuja:

Riot Gamesin vuonna 2009 julkaiseman LoLin universumi on laajentunut viime vuosina useiksi sivupeleiksi ja nyt animeksi. Pelin ympärille on työpaikkalistausten perusteella tekeillä laaja Marvelin kaltainen multimediasarja, mutta yhtiö ei ole kertonut suunnitelmistaan tarkemmin.

Syksyllä on perinteisesti pelattu LoLin MM-kisat, joka on kilpapelaamisen vuoden suurin tapahtuma. Tänä vuonna MM-finaali pelataan Kiinassa 6. marraskuuta. Arcane julkaistaan erittäin todennäköisesti ennen MM-kisojen alkua.

LoL ei ole ensimmäinen kilpapelihitti, josta tehdään anime. Ykköskilpailija Valven julkaisema Dota 2 sai oman kahdeksanosaisen animesarjansa tämän vuoden maaliskuussa.

DOTA: Dragon's Blood nousi pian julkaisun jälkeen koko palvelun kuudenneksi katsotuimmaksi tv-sarjaksi. Sarja on ollut erittäin suosittu erityisesti Aasiassa. Dota-animesta on tekeillä toinen kausi, mutta sen julkaisuajankohtaa ei ole vahvistettu.

Football news:

Muller-Gozensu after 4-2 with Portugal: No wonder you only ran for 60 minutes. You are playing in Italy
Spain will be in the play-offs, I'm sure. Alba about the Euro
Mendieta about 1:1 with Poland: Spain acted very monotonously
Lewandowski about 1:1 with Spain: Our plan worked. Poland will not be the favorite in the game against Sweden
Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse