Finland
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Niken pomo paljasti murhan, jota oli salaillut kymmeniä vuosia

Larry Miller kertoi hyytävän salaisuutensa.

Larry Miller on tehnyt merkittävän uran liike-elämässä.

Urheiluvälinevalmistaja Niken johtohahmoihin kuuluva Larry Miller on myöntänyt murhanneensa ihmisen vuonna 1965. Miller, 72, paljastaa asian Sports Illustrated -lehden tuoreimmassa numerossa.

– Tapahtunut kalvoi minua sisältä päin, hän sanoo haastattelussa BBC:n mukaan.

Kun Miller oli 13-vuotias, hän muuttui lyhyessä ajassa tunnollisesta koululaisesta jengiläiseksi, joka ryyppäsi päivät pitkät kadulla Länsi-Philadelphiassa. Vastustajajengi tappoi hänen ystävänsä. Miller veti kännit kolmen kaverinsa kanssa, otti .38-kaliiperisen käsiaseen ja lähti kostoretkelle.

Sen sijaan, että hän olisi kostanut ystävänsä kuoleman, hän ampui ensimmäistä vastaantullutta ihmistä rintaan. Sattuman kaupalla valikoitunut uhri oli 18-vuotias Edward White.

– Murha oli aivan turha. Se tekee asiasta minulle entistäkin vaikeamman, Miller kertoo.

Hän sai murhasta vankilatuomion, jonka kärsi.

Miller salasi menneisyytensä pitkään lapsiltaan, ystäviltään ja bisneskumppaneiltaan. Nykyisin hän johtaa Niken koripallo-osastoa, Conversea ja Jordan-brändiä, jonka alla myydään Michael Jordanin legendaarista vaatemallistoa. Jordanille sekä NBA:n johtajalle Adam Silverille Miller kertoi murhasta ennen Sports Illustratedin ilmestymistä.

Kertominen on ollut Millerin mukaan vaikeaa.

– Välttelin asiaa vuosia. Yritin kätkeä menneisyyteni ja toivoin, ettei kukaan koskaan saisi tietää.

Miller julkaisee ensi vuonna elämäkerran, jossa kerrotaan hänen tarinansa katujengeistä liike-elämän huipulle. Kirjassa kerrotaan murhasta yksityiskohtaisesti. Lisäksi Miller paljastaa olleensa nuoruudessaan vankilassa ja erilaisissa rangaistuslaitoksissa useista muista rikoksista.

Niken lisäksi hän on johtanut kahta eri elintarvikefirmaa ja NBA-seura Portland Trail Blazersia.