Finland

Oulun kaupungin koronaneuvontapuhelin on ruuhkautunut – takaisinsoittopalvelu otetaan käyttöön tällä viikolla

Oulun kaupungin koronaneuvontanumero on ruuhkautunut, tiedottaa Oulun kaupunki.

Kaupunki pahoittelee pitkiä jonotusaikoja ja aikoo lyhentää niitä ottamalla käyttöön takaisinsoittopalvelun tällä viikolla. Jos puheluun ei vastata välittömästi, asiakas voi siis jättää soittopyynnön ja hänelle soitetaan takaisin.

Koronaneuvonta palvelee numerossa 08 558 41414. Palvelu on auki maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15. Koronaneuvonnasta asiakas ohjataan tarvittaessa näytteenottoon, Kontinkankaan tai Haukiputaan koronavastaanotolle tai sairaalaan.

Iltaisin ja viikonloppuisin asiakkaita pyydetään soittamaan Oulun seudun yhteispäivystyksen numeroon 08 315 2655. Hätätapauksissa kannattaa soittaa hätänumeroon 112.

Koronaviruksen oirearviokyselyn voi tehdä myös verkossa Omaolo-palvelussa. Asiakas saa palvelusta toimintaohjeet oireiden perusteella ja hänet ohjataan tarvittaessa koronanäytteenottoon.

Football news:

Valery Karpin: Rostov, having scored a goal, got hooked psychologically, stopped pressing. In the End, there were no forces
Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro