Finland

Ozzy Osbournen tyttäret ilmiriidoissa – Kelly, 36, katkaisi välit julkisuutta välttelevään isosiskoonsa kokonaan

Kelly Osbourne paljastaa, ettei hän ole enää missään tekemisissä isosiskonsa Aimeen kanssa.

Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne paljasti, ettei hän ole minkäänlaisissa väleissä siskonsa kanssa.­

Black Sabbath -legenda Ozzy Osbournen ja hänen managerivaimonsa Sharon Osbournen tyttäret ovat ilmiriidoissa. Kelly Osbournen, 36, ja Aimee Osbournen, 37, välirikko paljastui, kun Kelly kertoi hänen ja isosiskonsa luonteiden eroavaisuuksista Dax Shephardin Armchair Expert -podcastissa.

Kelly kuvaili hänen ja Aimeen olevan luonteiltaan kuin yö ja päivä.

– Me emme puhu. Olemme hyvin erilaisia. Hän ei ymmärrä minua, enkä minä ymmärrä häntä, Kelly Osbourne sanoi.

Hän myönsi podcastissa, että siskosten välit ovat niin tulenarat, että he ovat katsoneet parhaaksi, etteivät he ole missään tekemisissä toistensa kanssa.

– Sanoisin, että olemme hyväksyneet tilanteen. Olemmeko missään missään tekemisissä? Emme, Kelly sanoi.

Ozzy Osbournen, Sharon Osbournen ja heidän lastensa Kellyn ja Jackin elämää seurattiin MTV:n huippusuositussa Osbournes -tosi-tv-sarjassa vuosina 2002–2005.

Ozzy ja Sharon Osbournella on kolme lasta. Sisaruksista Kelly on viihtynyt eniten julkisuudessa ja luonut uraa muun muassa juontajana.­

Tosi-tv-ohjelma teki Ozzysta perheineen tutun myös niille tv-katsojille, jotka eivät olleet perehtyneet miehen musiikkiin.

Tv-katsojille tuli yllätyksenä, että Ozzylla ja Sharonilla on kolmaskin lapsi, tytär Aimee, joka pysytteli visusti poissa kameroiden edestä tv-sarjan kuvausten aikana. Aimeen kasvot blurrattiin aina kun hän vilahti tv-sarjassa.

Sharon ja Aimee kuvattuna shoppailemassa tammikuussa 2020.­

Muusikkona uraa luova Aimee on aiemmin puhunut julkisuudessa kuuluisasta perheestään vain harvakseltaan. Hän kertoi viime vuonna Q1043-radiokanavan haastattelussa halunneensa pysytellä poissa julkisuudesta, sillä pelkäsi ihmisten luulevan, että hän yrittää hyötyä perheensä julkisuudesta päästäkseen eteenpäin omalla urallaan.

– Olin kasvanut melko tunnetun isän lapsena. Arvostin yksityisyyttäni, Aimee kuvaili radiohaastattelussa.

Hän totesi tv-sarjan tuoneen perheelleen paljon myös hyviä asioita, mutta hänelle ajatus tosi-tv:ssä esiintymisestä tuntui vieraalta.

– Se ei ollut asia, jota olisin voinut edes harkita. Outoa kyllä, olin mielestäni silloin paljon aikuismaisempi kuin nykyään, hän naurahti.

Aimee, Sharon, Ozzy, Kelly ja Jack Osbourne kuvattuna vuonna 2002.­

Ozzy Osbourne on katunut tv-ohjelman tekemistä ja hän kokee sen olevan osasyy lastensa Kellyn ja Jackin päihdeongelmiin. Sarjan aikana Ozzy alkoi juoda uudestaan, Sharon sairastui syöpään ja Kelly ajautui reseptilääkekoukkuun.

Myös Jack kävi pohjalla. Hän käytti erilaisia huumeita ja yritti jopa riistää itseltään hengen lääkkeillä.

Ozzy Osbourne on sanonut vihanneensa tosi-tv-ohjelman kuvaamista. –Luulin, että kuvaukset ovat helppo juttu. Mietipä itse, jos kameraryhmä asuisi luonasi kolmen vuoden ajan. Siinä tuntee itsensä ihan koekaniiniksi, Ozzy Osbourne on sanonut.­

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it