Finland

Päivän horoskooppi 24.10.

Päivän horoskooppi 24.10.

Härän kannattaa tänään avata silmänsä. Seikkailut odottavat!

SKORPIONI

Varmista, ettet ole haukkaamassa liian isoa palaa kerralla. Hyvinvointisi on pääasia, eikä siitä pidä joustaa heppoisin perustein. Vältä menneiden kaivelua julkisesti.

JOUSIMIES

Keskity tarkkailemaan. Nyt on parasta pitää matalaa profiilia ja säästää uutispommit myöhemmäksi. Seuraa omaa polkuasi muusta stressaamatta.

KAURIS

Luvassa on erimielisyyksiä perhe- tai ystäväpiirissä. Ystävällismielisetkin väittelyt voivat luoda nyt helposti kitkaa ihmisten välille. Diplomaattinen asenne auttaa.

VESIMIES

Pidä raha-asioita silmällä. Järjestelmällisyys säästää sinut harmailta hiuksilta. Luvassa on yllätyksiä, joiden ei kannata antaa hermostuttaa.

KALAT

Omistaudu läheisillesi. On hyvä hetki tehdä jotain arjesta poikkeavaa ja piristävää. Laatuaika yhdessä ja pienet yllätykset tekevät ihmeitä.

OINAS

Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on eniten iloa. Voit tehdä jotain yhteisiä asioita edistääksesi. Solidaarisuus on nyt avainsana.

HÄRKÄ

Päästä irti kuviosta, joka ei toimi kohdallasi. Tilanteet ja ihmiset muuttuvat, eikä muistoihin kannata takertua liian hanakasti. Avaa silmäsi uusille seikkailuille.

KAKSONEN

Ota etäisyyttä manipuloivaan tyyppiin. Tarkista faktat itse ottamatta todesta huhuja, joita on liikkeellä. Ajattele omilla aivoillasi.

RAPU

Pienissä muutoksissa on paljon voimaa. Lähde liikkeelle yksi askel kerrallaan. Kärsivällisyys on nyt paras valttisi, sillä käänteet eivät tapahdu hetkessä.

LEIJONA

Saat uutta motivaatiota päivän tapahtumista. Näet ehkä jotain harvinaisen inspiroivaa tai löydät itsesi kiehtovasta seurasta. Päästä irti asioista, jotka eivät tee sinulle hyvää.

NEITSYT

Muutokset ovat tervetulleita. Luota itseesi ja ole valmis tarttumaan otolliseen tilaisuuteen, sillä sellainen on matkalla luoksesi. Ulkopuolisten mielipiteet voit jättää omaan arvoonsa.

VAAKA

Pidä kiinni budjetistasi. Nyt ei kannata lipsua törsäämään, vaikka houkutuksia olisikin tarjolla. Satsaa enemmän energiaa ja aikaa projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

Football news:

Khabib reacted to Maradona's death: One of the greatest. Millions love football because of it
Gasperini on 2:0 with Liverpool: This is unbelievable. Atalanta played their football
Simeone on Maradona's death: Impossible to believe. He infected us with football. This is a great loss for me
Bayern and city are already in the Champions League play-offs. Who is already with them, and who is in step?
Conte Pro 0:2 from Real Madrid: We saw the difference between them and us. Inter made too many gifts
Liverpool have never scored a goal against Atalanta in their home Champions League match
Liverpool lost at home for the first time in 2 years! Gave Atalanta a couple of goals and never hit a goal