Finland

Päivän horoskooppi 25.1.

Päivän horoskooppi 25.1.

Päätöksiä, kaksonen, päätöksiä.

VESIMIES

Vältä impulsiivisia vetoja. Tänään kannattaa pelata varman päälle kaikessa, mihin ryhdyt. Joku kysyy sinulta neuvoa moniulotteiseen tilanteeseen.

KALAT

Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle läheisellesi tai lähde liikkeelle tärkeän hyväntekeväisyyskohteen puolesta. Esimerkkisi voi innostaa muitakin tarttumaan toimeen.

OINAS

Anna intuitiosi johdattaa sinua. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään, ja vältyt virheiltä. Sokea lauman seuraaminen ei sovi sinulle.

HÄRKÄ

Kiinnitä huomiota siihen, mistä ympärilläsi puhutaan. Meneillään on paljon samanaikaisesti. Huolellinen järjestely auttaa sinut pitkälle.

KAKSONEN

Tee päätöksiä sen sijaan, että pitkittäisit asiaa loputtomiin. Ota astetta rennommin, etenkin jos kyse ei ole mistään peruuttamattomasta. Voit tehdä myöhemmin hienosäätöä.

RAPU

Voit saada paljon aikaan myös pienellä budjetilla. Luovu ajatuksesta, että suunnitelmiesi toteuttaminen vaatisi valtavaa budjettia. Ota luovuus avuksesi.

LEIJONA

Älä päästä ketään sekaantumaan suunnitelmiisi, sillä se merkitsisi kohdallesi lähinnä takapakkia. Tee omaa juttuasi ja pidä tavaroitasi silmällä.

NEITSYT

Opit tänään jotain uutta ja jännittävää. Tarjolla on uusia maisemia työelämässä. On tullut aika ottaa esiin suuri kysymys ja pohtia tulevaisuuttasi.

VAAKA

Keskity hyvinvointiisi. Tee arkeesi pieniä muutoksia jo tänään, niin saat vinksahtaneen kuvion tasapainoon. Nyt kannattaa jarrutella rahanmenon kanssa.

SKORPIONI

Pintaan nousee epävarmuutta läheistäsi koskien. Läsnäolosi ja kuunteleminen ovat arvokkainta, mitä voit tarjota. Joku yllättää sinut ilahduttavilla kehuilla.

JOUSIMIES

Mieti tarkkaan, minkälaisin argumentein lähdet mukaan tiukkaan keskusteluun. Tarkkaileminen on nyt hyödyllistä. Älä kiirehdi vetämään johtopäätöksiä.

KAURIS

Suhtaudu vastaväitteisiin rauhallisesti. Neuvotteleminen ja kaikkien osapuolten kuuleminen on tänään tärkeää. Kiinnitä huomiota budjettiisi.

Football news:

Goretzka pro 4:2 vs Borussia: Bayern deserved to win, although they did not enter the game well
Gundogan is the new Lampard. Pep's system made him the most productive midfielder in Europe
Barca midfielder Moriba: We never thought that the title race in La Liga was lost
Ignashevich about 1:2 with Chaika: Torpedo had enough chances for a confident victory
Holand escaped serious injury and will play against Sevilla
Inzaghi on 1:3 with Juventus: Lazio deserved much more
Ex-midfielder Loko Zhaloliddinov has moved to Uzbekistan's Andijan. He has 0 games in the RPL