Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Päivän horoskooppi sunnuntaina 5.2.

Sormissasi on nyt kultapölyä, vesimies! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

VESIMIES

Sormissasi lienee hippunen kultapölyä, sillä kaikki, mihin tänään ryhdyt, näyttää onnistuvan yli odotusten. Sinulla on paljon onnea myös ihmissuhteissa.

KALAT

Eteesi tulee tänään erikoinen sattuma tai kohtaaminen, ja iltaan mennessä joudut ehkä kyseenalaistamaan jonkin aiemmin itsestään selvänä pitämäsi asian.

OINAS

Sinussa on sisäistä voimaa, joka säteilee ulospäin ja antaa uskottavuutta sanoillesi ja teoillesi. Vedät muita puoleesi, ja moni inspiroituu seurastasi.

HÄRKÄ

Tänä sunnuntaina kannattaa pitää kieli keskellä suuta, sillä sinulla on tavallista suurempi riski tulla väärinymmärretyksi. Älä levittele huhupuheita.

KAKSONEN

Olet säihkyvä seuraihminen, mutta joskus viet liikaakin huomiota seurueissa. Tänään kannattaa antaa suunvuoro ujommille. Saatat oppia jotain tärkeää.

RAPU

Jos jokin kaihertaa mieltäsi, älä jää hautomaan asiaa yksin vaan hakeudu tietoisesti muiden seuraan. Inspiroiva ja hauska seura kohottaa mielialaasi.

LEIJONA

Jokin aate tai idea kiehtoo sinua kovasti, ja jos et ole varuillasi, voit huomata hurahtaneesi pahemman kerran. Pidä edes toinen jalkasi maassa.

NEITSYT

Haluaisit puida syvällisiä tai tärkeitä asioita, mutta et tahdo löytää samanhenkistä seuraa. Viihdytkin nyt paremmin itseksesi kuin huonossa seurassa.

VAAKA

Olet erityisen taitava nostamaan ja pitämään tunnelmaa korkealla juhlissa ja muissa kokoontumisissa. Tänään pääset taas esittelemään tätä vahvuuttasi.

SKORPIONI

Jokin tapahtuma tai henkilö virkistää ajatteluasi ja saa sinut muuttamaan mieltäsi jossakin asiassa. Se voi vaikuttaa suurestikin tuleviin valintoihisi.

JOUSIMIES

Osaat etsiä ja löytää ilon aiheita sellaisistakin tilanteista, joissa muut valittavat tylsyyttä. Se on hieno ominaisuus, josta moni voisi ottaa mallia.

KAURIS

Perheen ja ystävien seura tekee sinulle nyt hyvää, joten nosta se tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Henkilö menneisyydestäsi voi astua uudestaan elämääsi.