Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Päivän horoskooppi torstaina 23.3.

Olet suuren oivalluksen kynnyksellä, skorpioni. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

OINAS

Ilmassa on paljon romantiikkaa ja suuria tunteita. Jokin suhde saattaa nyt syventyä tai saatat kokea yllättävän äkki-ihastuksen. Kuuntele sydäntäsi.

HÄRKÄ

Sinulla on tarmoa vaikka muille jakaa, ja saatkin tänään hurjasti aikaan. Eräs henkilö herättää kiinnostuksesi. Ole rohkea ja tutustu häneen lähemmin.

KAKSONEN

Sinun on nyt mahdollista yltää todella korkealle. Se edellyttää kuitenkin täyttä keskittymistä ja kunnollista panostamista. Mikään puolivillainen ei riitä.

RAPU

Energiatasosi on nyt huipussaan, ja ihmissuhteissa pyyhkii hyvin. Seuraasi hakeudutaan kernaasti, ja päädyt yllätykseksesi usein joukon keskipisteeksi.

LEIJONA

Kaipaat tavallista enemmän tukea ja lämpöä. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, jotka tuntevat sinut parhaiten ja joiden kanssa voit olla oma itsesi.

NEITSYT

Ihmissuhteissa voi ilmetä jännitteitä. Yritä suhtautua muihin ymmärtäväisesti. Avoin keskustelu on omiaan puhdistamaan ilmaa ja laukaisemaan tilanteen.

VAAKA

Jokin pakollinen hankinta on ajankohtainen, joten tiedossa on vääjäämätöntä rahanmenoa. Hoida asia kuntoon pikimmiten, niin sinun ei tarvitse murehtia asiaa.

SKORPIONI

Jokin elämys tai kohtaaminen inspiroi sinua. Se saa sinut pohtimaan elämääsi ja valintojasi syvällisemmin. Olet jonkin suuren oivalluksen kynnyksellä.

JOUSIMIES

Olet kärsimätön kuin kiehuva maito ja ärryt pientenkin vastoinkäymisten edessä. Koeta suhtautua asioihin hieman kypsemmin. Kiukuttelu ei auta.

KAURIS

Jokin yllättävä kohtaaminen tuo päivääsi vipinää ja nostaa mielialasi korkeuksiin. Saat tilaisuuden näyttää, mihin pystyt. Se lisää itseluottamustasi.

VESIMIES

Ulkomaihin liittyvä asia, matka tai henkilö nousee esiin. Tällä voi olla suuri vaikutus tulevaisuuteesi – joten katso, ettei tilaisuus mene sivu suun.

KALAT

Paikallaan junnannut asia lähtee rullaamaan. Tunnet, miten mielesi kevenee. Myös ihmissuhteissasi puhaltavat myönteiset tuulet. Romantiikkaa riittää.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 22.–28.3.