Finland

Pate Mustajärvi paljastaa Kalevassa: Popedan oli tarkoitus lopettaa ensi kesään – korona toi yhden vuoden lisää

Pate Mustajärvi paljastaa Kalevassa: Popedan oli tarkoitus lopettaa ensi kesään – korona toi yhden vuoden lisää

Popeda-yhtyeen nokkamies Pate Mustajärvi kertoo koronan tuoneen yhtyeelle yhden lisävuoden.

Pate Mustajärvellä oli suunnitelma Popedan varalle, mutta korona muutti asioita.­

Koronan sävyttämä vuosi on vaikuttanut monien julkisuudesta tuttujen suomalaisten tuloihin. Erityisen lujasti viruksen vaikutukset ovat olleet nähtävissä tapahtuma-alalla, kun monia suuria tilaisuuksia, musiikkifestivaaleja ja konsertteja on jouduttu perumaan.

Myös Popeda-yhtyeen nokkamiehenä tunnetun Pate Mustajärven keväinen soolokiertue jouduttiin keskeyttämään koronaviruksen vuoksi eikä Popedakaan tehnyt kesän aikana kuin neljä keikkaa.

Tuoreessa Kaleva-lehdelle antamassaan haastattelussa Mustajärvi paljastaa, että alkuperäisen suunnitelman mukaan Popedan oli määrä laittaa pillit pussiin kesällä 2021. Koronavirus kuitenkin muutti asioita.

– Minulla oli suunnitelma, että Popeda olisi painanut nämä kesän festarit ja syksyn klubirundin. Ensi vuonna Popeda olisi tehnyt vain kesän, ja sitten koko homman olisi voinut laittaa pakettiin, Mustajärvi paljastaa Kalevalle.

– Nyt siihen tuli lisävuosi, kiitos koronan.

Popedaan kuuluvat muun muassa Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki.­

Popeda perustettiin Tampereella vuonna 1977. Vuosien varrella yhtye on kokenut lukuisia muutoksia kokoonpanossaan. Tällä hetkellä yhtyeen muodostavat Mustajärvi, Costello Hautamäki, Jyrki Melartin, Lacu Lahtinen sekä Pate Kivinen.

Popeda on julkaissu yhteensä 20 studioalbumia ja kuusi kokoelmalevyä. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Pitkä kuuma kesä, Kersantti Karoliina sekä Matkalla Alabamaan.

Football news:

Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, AC Milan, Juve and 6 clubs from England are among the organizers of the Super League. There will be 20 teams in the tournament
Ronaldo and Georgina violated anti-bullying measures by going to a ski resort. Juve player faces a fine
Aubameyang may miss the match against Manchester United. His mother is sick
The PFL is a football UFC. KAMAZ offered Khabib a place in the team
The Premier League will lose the competition for juniors after Brexit. And permits for foreigners in vain feared - they are easy to obtain (although Kant and Solskjaer coach would not be able)
Solskjaer pro 1:2 with Sheffield: We should be criticized, because there is no result. The guys have been great for a few months
Juve congratulated Buffon on his 43rd birthday: Happy birthday, Superman!