Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Patrick Swayzen suomalaissukuinen leski Lisa Niemi ilmestyi aamu-tv:seen ja puhui miehensä kuoleman jälkeen löytämästään rakkaudesta

Lisa Niemi jäi leskeksi vuonna 2009, kun Swayze kuoli haimasyöpään.

Lisa Niemi ja Albert DePrisco Los Angelesin Suomen pääkonsulin residenssissä Bel Airissa vuonna 2013. Kuva:  TOMI HINKKANEN

ELOKUVASsa Dirty Dancing – kuuma tanssi läpimurtonsa tehnyt Hollywood-näyttelijä Patrick Swayze kuoli haimasyöpään 57-vuotiaana. Hänen näyttelijävaimonsa Lisa Niemi jäi tuolloin leskeksi 34 avioliittovuoden jälkeen.

Joitain vuosia Swayzen kuoleman jälkeen Niemi löysi uuden onnen ja avioitui jalokivikauppias Albert DePriscon kanssa vuonna 2014.

Maanantaina suomalaissukuinen Niemi, 66, vieraili Good Morning America -tv-ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan ja edistämässä tietoisuutta haimasyövästä.

– Rakastan Patrickia niin syvästi – ja se on kiinnostavaa, koska se ei ole koskaan muuttunut löydettyäni uuden rakkauden. Se, että menetät jonkun, ei tarkoita rakkauden loppumista, Niemi sanoi aamuohjelman haastattelussa.

Niemi ja DePrisco tunsivat olonsa siunatuiksi löytäessään toisensa.

– Meillä on edelleen paljon rakkautta annettavana, ja on upeaa löytää joku, jolle sitä antaa, Niemi sanoi Fox Newsin mukaan.

Swayzen haimasyöpä löydettiin tammikuussa 2008, ja näyttelijä kuoli syyskuussa 2009 reilun puolentoista vuoden sairastamisen jälkeen.

Niemi muistaa edelleen päivän, jolloin he olivat kävelyllä tilallaan New Mexicossa.

– Oli kaunis päivä, hänen silmänsä kimmelsivät ja hän sanoi, että ”haluan elää”, leski kertoo.

Patrick Swayze teki läpimurtonsa vuoden 1987 elokuvassa Dirty Dancing.

Kulunut vuosi on ollut Niemelle erityisen vaikea, koska Swayze olisi täyttänyt 18. elokuuta 70 vuotta. Hän on kuitenkin oppinut elämään tunteiden kirjon kanssa.

– Tiedätkö, huonot hetket ovat hinta upeasta, hienosta rakkaudesta. Tekisin sen kaiken uudelleen.

Lisa Niemi syntyi vuonna 1956 Texasin Houstonissa amerikansuomalaisten Edmond Melvin Haapaniemen ja Edna Karin Hyttisen perheeseen. Alun perin Lisan sukunimi oli Haapaniemi, mutta ryhdyttyään näyttelijäksi vuonna 1977 hän vaihtoi taiteilijanimekseen lyhyemmän version suomalaisesta sukunimestään.