Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Phil Collinsin kanssa eeppisen erosotkun läpikäynyt ex-vaimo hakee nyt avioeroa 15 vuotta nuoremmasta rakkaastaan – liitto kesti alle vuoden

Orianne Collins, 47, kertoi menneensä naimisiin, sillä koronakaranteeni aiheutti hänelle valtavaa stressiä.

Orianne Collins haki avioeroa puolisostaan vain vuosi naimisiin menon jälkeen.

Muusikko Phil Collinsin ex-vaimo Orianne Collins, 47, hakee avioeroa puolisostaan Thomas Batesista, 32. Asiasta uutisoi muun muassa brittilehti Daily Mail. Erosta erikoisen tekee se, että pariskunta ehti olla naimisissa vain noin vuoden päivät.

Orianne kertoi erosta myös omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään. Hän totesi päivityksessään, että koronan aiheuttama karanteeni aiheutti hänelle stressiä ja sai hänet käyttäytymään luonteensa vastaisesti.

– Haen avioeroa puolisostani Thomas Batesista. Uskon, että koronakaranteenin aiheuttama henkinen painolasti sai minut käyttäytymään ja tekemään asioita, jotka eivät ole minulle ominaisia, Orianne kirjoitti Instagramissa.

– Onneksi olen kohdannut haastavia tilanteita aikaisemminkin ja kuten aina, tulen valjastamaan kaiken voimani ja parhaat mahdolliset ihmiset ympärilleni tehdäkseni sen, mikä on oikein.

Orianne kiitti päivityksessään ystäviään ja läheisiään saamastaan tuesta. Hän myös totesi, että avioeroa tullaan jatkossa käsittelemään ainoastaan asianajajien, ei median toimesta.

– Kiitos teille, jotka olette tukeneet minua menneisyydessäni. Se merkitsee paljon minulle ja perheelleni. Teen tämän selväksi: aion antaa asianajajiemme hoitaa eron suljettujen ovien takana, ei mediassa. Sen vuoksi julkaisen tämän lausunnon henkilökohtaiselta tililtäni, Orianne totesi.

Phil Collins ja Orianne olivat naimisissa vuosina 1999–2007. Avioliiton aikana he saivat kaksi poikaa. Eron jälkeen Collins löysi sydänkäpysen uutisankkuri Dana Tylerista. Vanha suola kuitenkin janotti ja Collins palasi yhteen ex-vaimonsa Ceveyn kanssa vuonna 2016.

Orianne Collins haki avioeroa puolisostaan vain vuosi naimisiin menon jälkeen.

Heinäkuussa 2020 parin rakkaustarina päättyi jälleen raivoisaan riitaan. Tuolloin Orianne ilmoitti tekstiviestillä eroavansa Collinsista. Cevey matkusti Las Vegasiin, jossa hän avioitui pikapikaa muusikkomiesystävänsä Batesin kanssa.

Lokakuussa Cevey ja Bates ottivat Collinsin omistaman 33 miljoonan dollarin arvoisen kartanon haltuunsa. Pari palkkasi jopa aseistettuja vartijoita partioimaan Miamissa sijaitsevan kartanon tiluksilla, mistä syntyi ravoisa riita.

Lopulta ex-pari päätyi kompromissiin, että Orianne ja Bates saisivat asua talossa tämän vuoden tammikuun 21. päivään asti. Collinsin kerrotaan suostuneen sopimukseen, jotta hänen entinen vaimonsa ehtisi löytää uuden kodin, jonne muuttavat myös parin pojat Nicholas, 19, ja Matthew, 15. Konkkaronkan kerrottiin muuttaneen alkuvuodesta uuteen Fort Lauderdalessa sijaitsevaan taloon.

Lue lisää: Ex-vaimo valtasi kartanon, puoliso rakastui remonttimieheen ja liitto kariutui uskottomuuteen: Phil Collinsin kolme myrskyistä avioeroa veivät häneltä 47 miljoonaa euroa