Finland

Pörssit | Wall Street avasi laskuun, videoneuvottelu­yhtiö Zoom selvässä nousussa

Yhdysvaltain osakemarkkinat avasivat tiistaina loivaan laskuun vahvan maanantain jälkeen.

New Yorkin pörssi Wall Streetillä.­

Yhdysvaltain osakemarkkinat ovat avautuneet tiistaina loivaan laskuun maanantain nousurallin jälkeen. Sijoittajien huomio oli sekä valtionlainojen koroissa että presidentti Joe Bidenin elvytyspaketin etenemisessä poliittisessa prosessissa.

Laajan S&P500 -indeksin toimialaindekseistä eniten oli laskenut teknologiasektori. Sen sijaan terveys-, raaka-aine- ja energia-ala olivat nousussa.

S&P500-indeksin oli noin kello 18.10 Suomen aikaan eli reilu puolitoista tuntia Wall Streetin aukeamisen jälkeen laskenut 0,6 prosenttia ja suurten yhtiöiden Dow Jones 0,3 prosenttia. Teknologiapainotteinen Nasdaq-indeksi oli heikentynyt 1,1 prosenttia.

Maanantaina S&P500 nousi 2,4 prosenttia, DJ 2,0 prosenttia ja Nasdaq jopa 3,0 prosenttia.

Yksittäisistä osakkeista vähittäiskauppaketju Targetin osake oli edennyt kolmisen prosenttia sen jälkeen, kun yhtiö julkaisi analyytikoiden odotuksia paremman tuloksen jouluneljännekseltä. Koronahyötyjän liikevaihto kasvoi 21 prosenttia ja tulos 66 prosenttia loka–joulukuussa.

Myös videoneuvotteluyhtiö Zoom Video Communicationsin osake oli nousussa. Osake oli kohonnut 3,2 prosenttia, kun yhtiön ohjeistus kuluvalle neljännekselle ylitti markkinoiden odotusten. Pandemia on lisännyt Zoomin videoneuvotteluohjelman käyttöä, jonka seurauksena yhtiön liikevaihto oli loppuvuonna yli neljä kertaa suurempi kuin edellisvuonna.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Football news:

Contrast before the whistle in Prague: Slavia players lined up in front of a kneeling Arsenal
Unai Emery: I am used to matches against my former clubs, so the games with Arsenal are not something new
I drink beer, champagne, red wine. I eat cheese and caviar. Figo about watching football
Figo about Messi and Ronaldo: Truffles with caviar is difficult to compare
Pogba on the substitution at half-time: They tried to provoke me for the 2nd yellow card. The coach decided that it would be better if I left the field before the red
Ole Gunnar Solskjaer: Manchester United are in for a real European battle with Roma. We are good against the Italians
Mikel Arteta: An important victory at a crucial moment, but it will be difficult for Arsenal. Emery is the most successful coach in the history of the Europa League