Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ranskalaisia lautasella ja yksi ovella – Liminkalainen Vuorman perhe sai ainutlaatuisen kokemuksen, kun 80 000 kilometrin matkalla oleva Jordan kysyi myrskyn ajaksi suojaa

Ranskalaismies aikoo kiertää maailmaa pyörällä viiden vuoden ajan. Suomeen hän muuttaisi, jos meillä ei olisi hyttysiä ja sataisi vähemmän.

Liminka

Jordan Belot on pitkällä matkalla, josta takana on reilu kahdeksasosa. Pyörän päällä kulkee kaikki tarvittava.

Jordan Belot on pitkällä matkalla, josta takana on reilu kahdeksasosa. Pyörän päällä kulkee kaikki tarvittava.

Tiistai-illan piti olla ihan tavallinen. Jaana Vuorma oli valmistanut jälkikasvulleen helppoa arkiruokaa, ranskalaisia ja nugetteja, mutta kun yhdeksänhenkinen perhe istui illallispöydässä, ovikello soi. Elokuisen sademyräkän kastelema ranskalainen Jordan Belot seisoi ovella ja näytti puhelimensa näytöltä kääntäjässään olevaa tekstiä: "Voisinko mennä pyöräni kanssa autotalliin myrskyn ajaksi suojaan?"

Perhe myöntyi. Pian Juho Vuorma kävi kutsumassa matkalaisen ruokapöytään. Asia seurasi toistaan. Kun Jaana Vuorman isä Jukka Pietiläinen kuuli ranskalaisvieraasta, kutsui hän pyöräilijän ulkosaunaan. Yöksi Belot pystytti teltan Vuormien pihalle. Seuraavan päivän hän vietti perheen poikien kanssa jalkapalloa, frisbeegolfia ja kaupunkisotaa leikkien.