Finland

Ravivihje: Toto5 Kouvola 26.11.2020


Toto5-1

Suosikki: 6 Hipassi nousee 60 metrin takamatkaltakin rankingin kärkeen. Satakunta-ajon karsinnassa kakkoseksi Nevan Majurin takaa sijoittunut ori havitteli finaalissa hyvää sijoitusta samalta paikalta johtavan takaa, mutta loppusuoran laukka vesitti nämä suunnitelmat. Ravilla nelivuotias olisi kamppaillut sijoista 3-4. Viimeksi ori avasi hyvin mutta laukkasi kiihdytyssuoralla. Jatkossa se matkasi 2. ulkona ja oli hyvä kakkonen. Tällä kertaa kierrettävää on paljon, mutta hyvin matkaan pääsevä menijä saattaa päästä yllättävän aikaisin kovimpien vastustajien tuntumaan.

Haastajat: 2 Liinan Säihke parantaa startti startilta ja viimeksi oli keulavoiton vuoro. Valmentaja odotti suojattinsa petraavan, mutta piti tehtävää hyvätasoisena. Liinan Säihke päässee johtopaikalle hallitsemaan lähdön tapahtumia. 5 Varma-Konsti laukkasi Joensuussa pariin kertaan lähtösuoralla ja jatkossa päätöslenkin alussa. Hyppyjen välillä ruuna kulki sen verran hyvin, että menestyminen on ehjällä juoksulla mahdollista. Nähtäväksi jää, menettääkö ruuna tasaisena avaajana kiihdytyksessä asemiaan kovimpiin kilpakumppaneihin nähden.

Yllättäjät: 3 Harlamov otti Lahdessa kakkosrahat 2. ulkoa. 4 Chekkonen puolestaan kohtasi Mikkelissä kovia eikä mahtanut näille yhtään mitään 4. sisältä kaukaa kärkihevosista. 1 Ohitella aloitti reilut kolme kuukautta sitten totoravitasolla ja nappasi johtavan takaa kolmossijan. Marginaali kärkipäähän oli selvä.

Pelijakauma: Suosikkikolmikko erottuu muista jonkin verran. Näistä Varma-Konsti (6%) voi jäädä edulliseksi.

Juoksunkulku: Liinan Säihke katsoo kiihdytyksessä keulat ja vetää kiihtyvällä tempolla.

IS-pelisuositus - Toto5-1

Pieni: 6, 2, 5

Suuri: 6, 2, 5


Toto5-2

Suosikki: Nimien puolesta 12 No Limit Star kohtaa sopivan porukan, mutta 12-rata on Kouvolassa aina sen verran paha, että ilmaiseksi ykkössija ei tälläkään kertaa irtoa. Lahdessa kuolemanpaikalla ohjille painanut tamma joutui Mikkelissä kiertelemään liikaa ulkoradoilla eikä pärjännyt. Ehkä viisivuotias siltikin taipui turhan helposti. Viimeksi oli voiton vuoro, kun hevonen nappasi ykkössijan 2. ulkoa. No Limit Star jaksaa kierrellä, joten voi olla että ohjastaja kääntää oikeasta ohjasta aikaisessa vaiheessa juoksua.

Haastajat: 3 Indi Band ei viimeksi pärjännyt kovassa lähdössä, mutta oli tätä ennen asiallinen eikä saanut lopulta täyttä mahdollisuuttakaan. Kuski vahvistuu. 5 Bean Dream on hyvä avaaja, joka vielä käynnistelee koneitaan pitkän tauon jäljiltä. Vire on ollut kaukana parhaasta, kun tamma molemmilla kerroilla taipui keulahevosen takaa. 7 Ghaliya Web oli Lahdessa mukana kovassa JTT-karsinnassa eikä kyennyt selvittämään tietään finaaliin 4. sisältä. Viimeksi tamma jäi kuolemanpaikalle, missä se joutui taivaltamaan suurimman osan matkasta ja taipui lopulta. Tällä kertaa lähtöpaikka on ulkona, mutta mikäli juoksu onnistuu, tamma pystyy olemaan tauluaan vaarallisempi. 4 Bella Bloomin lähtöpaikka on hyvä ja tamma on tottunut kilpailemaan kovemmissakin tehtävisssä. Muita tammoja vastaan se pystyy pärjäämään. 2 Beauty Erin kiri Forssassa terävästi saatuaan tilaa johtavan takaa ja kokee tällä kertaa ohjastajanparannuksen.

Pelijakauma: Ghaliya Web (6%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Bean Dream avaa johtoon ja katsoo sopivan selän eteensä. Jopa No Limit Starin eteneminen keulaan on mahdollista, mutta se tapahtuisi mahdollisesti vasta etusuoralla.

IS-pelisuositus - Toto5-2

Pieni: 12, 3, 5, 7

Suuri: 12, 3, 5, 7


Toto5-3

Suosikki: Tuulennopea 1 Target Kronos pääsee avoimessa lähdössä loistoasemista matkaan ja starttaa matkaan suosikkina. Edellisessä kärrylähdössä ruuna taipui keulasta, mutta tällä kertaa juostava matka on puoli kierrosta lyhyempi. Viimeksi hevonen tuli mainiosti perille 2. sisältä. Ulkopuolelta Target Kronosilta ei keuloja oteta ellei kuski näin halua.

Haastajat: 6 Celebrity Lane tuli Lahdessa Kavioliiga-lähdössä sisäradalta asiallisesti perille. Sopivalla juoksulla ruuna pystyy sopivassa tehtävässä menestymään. 3 Dartagnan Sisu nousi sisäradalta toisen radan veturiksi ja tsemppasi aivan hyvin Don Williamsin voittamassa lähdössä. Maililla ruuna saa todennäköisesti selkäjuoksun eikä ole ulkona kärkikuvioista. 7 William Pine jäi Lahdessa liian hankaliin asemiin eikä pärjännyt Lappeen montéssa. Tehtävä on tällä kertaa sopivampi kuin aiemmissa kärrylähdöissä.

Yllättäjät: 2 Luxorious Lord tsemppasi Kouvolassa erittäin hyvin kuolemanpaikalta. Lappeessa ruuna jäi hankaliin asemiin eikä pystynyt nousemaan mukaan voittomatsiin. Torstaina ruuna päässee johtavan kantaan, mistä hyvä sijoitus on otettavissa. Lappeessa startin alle saanut ja sisäratajuoksulla mukavasti lopettanut 4 Callela Loyalty tulee seuraavana.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Target Kronos pitää keulat ja Luxorious Lord menee tämän kantaan. Kalle Kalas tai William Pine jää toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto5-3

Pieni: 1, 6

Suuri: 1, 6, 3, 7, 2


Toto5-4

Suosikki: 10 Metsärinteen Rambo palasi ryminällä lokakuussa takaisin kilparadoille eikä ole sen jälkeen katsellut taakseen. Ensimmäinen voitto tuli keulasta, muut ykköset ovat irronneet johtohevosen takaa. Voitoissa on jäänyt Timo Tuomisen mukaan varaakin. Metsärinteen Valta pääsee pahinta haastajaansa paremmin voltista matkaan ja pystyy hankkimaan ratkaisevan eron jo ensimmäisen puolikkaan aikana.

Haastajat: 9 Ierikka ei väsy ensimmäisten joukossa, mutta suosikkiin nähden kyseessä on tahmeampi avaaja ja epävarmempi suorittaja. Toissa kerralla kuusivuotias nousi hyppyjen jälkeen ykköseksi tehden upean juoksun. Viimeksi esitys oli hyvä ruunan kulkiessa koko matkan ravia, mutta yksi parempi oli vastassa tuolloin. 15 Maisteri Jutila laukkasi Lappeessa hyvistä asemista viimeisellä takasuoralla. Viimeksi ruuna pääsi 2. ulos ja voitti varmasti. Kouvolassa se kärkkyy suosikkien epäonnistumista.

Yllättäjät: 6 Paakkarin Into voitti Vermossa ensimmäistä kertaa urallaan, kun ykkössija irtosi keulasta. Viimeksi lähtölaukka pilasi pelin. 1 Posokalla ajettiin toissa kerralla aktiivisesti johtavan rinnalle, mistä veto ei kestänyt perille. Viimeksi tamma laukkasi epäonnekseen viimeisellä takasuoralla. Ehjällä juoksulla Posokka omaa sauman pärjätä. 5 Koivun Tuisku nappasi Vermossa 2. sisältä kakkossijan. Lappeessa ruuna oli toisella sijalla päätöskierrokselle lähdettäessä, mutta tämän jälkeen osake alkoi laskea tasaisesti.

Pelijakauma: Metsärinteen Rambo (47%) käy oikein pelattuna varmaksi.

Juoksunkulku: Paalulla ei ole salama-avaajia, joten Metsärinteen Rambo edennee takamatkalta joukon johtajaksi avauskierroksen aikana.

IS-pelisuositus - Toto5-4

Pieni: 10

Suuri: 10


Toto5-5

Suosikki: Kolmevuotias 5 Special Point on tehnyt viime starteissaan paljon asioita oikein, mistä on ollut tuloksena pari tyylikästä voittoa. Kouvolassa ruuna pääsi johtopaikalta hallitsemaan tapahtumia kun taas viimeksi ykkössija teetti enemmän töitä kuolemanpaikalla. Special Point on hyvä avaaja, mutta niin on sisäpuolella moni muukin. Ohjastaja mieluusti ajaisi johtopaikalta, mutta se saattaisi maksaa reippaan avauksen.

Haastajat: 7 Federal Death voitti viimeksi tyylikkäästi kuolemanpaikalta. Tamma palaa pieneltä huoltotauolta, ja tehtävä on seiskaradalta etukäteen haastava. 6 General Moneymaker on vasta parissa viime kisassaan erehtynyt totosta uransa aikana. Viimeksi esitys oli positiviinen lähtölaukan jälkeen.

Yllättäjät: 11 Maxi Mili nousi Lahdessa 3. ulkoa kakkoseksi hyvän kirin päätteeksi. Lähtöpaikka on iso hidaste samoin kuin kelpo statistiikalla kilpailevalle 12 Pretty Visionille. 3 Zawar on nopea avaaja, joka nappasi totosijan viimeksi keulasta ja tätä ennen 2. sisältä. Tälläkin kertaa Zawar päässee asemiin. 2 No Cash ei myöskään jää telineisiin, kuten nähtin viimeksi, kun ruuna täräytti ulkoa johtoon. Matkavauhti pysyi sen verran raikkaana, ettei hevonen jaksanut rutistaa perille. Tasavauhtinen 9 Fete du Mont hyötyisi kärjen hurjastelusta, johon saattaa osallistua myös 4 White Cross Diego. Vermossa ruuna pääsi kelpo paikkaan 2. ulos, muttei riittänyt.

Pelijakauma: Suosikkikaksikkoon on luotettu noin 70-prosenttisesti, mikä on liikaa. Näemme lähdön avoimempana, minkä takia otamme lapuille useita merkkejä.

Juoksunkulku: Radoilta 2-5 avataan terävimmin. No Cash tai Special Point juoksee lopulta keulassa avauksen ollessa reipasvauhtinen.

IS-pelisuositus - Toto5-5

Pieni: 5, 7, 6, 11, 12

Suuri: 5, 7, 6, 11, 12, 3, 2, 9, 4


IS-pelisuositus

Pieni
Toto5-1: 6, 2, 5
Toto5-2: 12, 3, 5, 7
Toto5-3: 1, 6
Toto5-4: 10
Toto5-5: 5, 7, 6, 11, 12
Hinta: 12,00 €

Tästä kupongille:


Suuri


Toto5-1: 6, 2, 5
Toto5-2: 12, 3, 5, 7
Toto5-3: 1, 6, 3, 7, 2
Toto5-4: 10
Toto5-5: 5, 7, 6, 11, 12, 3, 2, 9, 4
Hinta: 54,00 €

Tästä kupongille:Todennäköisyysarviot

Toto5-1
6 Hipassi 41%
2 Liinan Säihke 22%
5 Varma-Konsti 15%
3 Harlamov 9%
4 Chekkonen 7%
1 Ohitella 6%
7 Vieskerin Ritari 0%

Toto5-2


12 No Limit Star 35%
3 Indi Band 15%
5 Bean Dream 15%
7 Ghaliya Web 9%
4 Bella Bloom 7%
2 Beauty Erin 5%
9 Bourbon Shark 4%
11 Nutcracker 4%
8 Sun Sayen 3%
1 Innocent Tooma 1,5%
6 Tequila Croft 1,5%
10 Case Caroline 0%

Toto5-3


1 Target Kronos 29%
6 Celebrity Lane 26%
3 Dartagnan Sisu 21%
7 William Pine 10%
2 Luxorious Lord 9%
4 Callela Loyalty 3%
5 Kalle Kalas 2%

Toto5-4


10 Metsärinteen Rambo 45%
9 Ierikka 14%
15 Maisteri Jutila 10%
6 Paakkarin Into 7%
1 Posokka 7%
5 Koivun Tuisku 4%
7 Koivikon Miisu 3%
12 Inton Rilla 2,5%
13 Vauhtipoku 2%
16 Aarteen Etsijä 1,5%
3 Valdemar Lax 1%
8 Rapsanteri 1%
11 Pyöriän Salama 0,5%
14 Pöllikuski 0,5%
4 Mylverin Repekka 0,5%
2 Sörkän Söör 0,5%

Toto5-5


5 Special Point 41%
7 Federal Death 14%
6 General Moneymaker 12%
11 Max Mili 7%
12 Pretty Vision 6%
2 No Cash 5%
3 Zawar 5%
9 Fete du Mont 4%
4 White Cross Diego 3%
8 Mon Propre 1,5%
10 Cazimier 1%
1 Turbori 0,5%

Football news:

Chelsea spent the most in Europe on transfers in 2020. Manchester United - 2nd, Man City-3rd
Zlatan has scored every year since 1999. Yesterday he scored the first goals in 2021
Real Madrid are confident that PSG will demand 150 million euros for Mbappe. Madrid is not ready to pay so much
Arteta on Ozil: It is always sad when such a figure leaves
Alabai will move to Real Madrid in the summer. The contract for 4 years is agreed, the salary is about 11 million euros (Marca)
Stefano Pioli: We will look at the table in April. For Milan, every match is the most important
Zlatan Ibrahimovic: Together with Mandzukic, we will scare the opponents of Milan. He signed a contract