Finland

Rikokset | Murtovarkaan epäillään nukahtaneen rappukäytävään Helsingissä

Helsingin Pukinmäessä murtauduttiin tiistaina 4. elokuuta parin tunnin sisällä sekä autoon että asuntoon. Automurtoa tutkitaan varkautena ja asuntomurtoa törkeänä varkautena. Molemmista teoista epäillään samaa yli 40-vuotiasta miestä.

Automurto tapahtui aamupäivällä puoli kahdentoista aikoihin, jolloin pysäköidystä pakettiautosta rikottiin ikkuna ja penkiltä vietiin laukku. Laukku löytyi myöhemmin lähistöltä, mutta sisällä oli enää vain meikkejä. Muun muassa avaimet ja lompakko oli viety.

Noin 12.45 asuntoon murtauduttiin terassin kautta. Naapuri kuitenkin havaitsi murtautumisen ja hälytti poliisit paikalle, mutta tekijä ehti poistua paikalta. Asunnon kaappeja oli pengottu ja asunnosta oli viety muun muassa elektroniikkaa, koruja, vaatteita ja astioita.

”Myöhemmin poliisi sai häiriötehtävän niin ikään Pukinmäkeen kerrostalon rappukäytävään. Poliisipartio löysi rappukäytävästä nukkumasta miehen, jonka tuntomerkit vastasivat auto- ja asuntomurron tekijästä annettuihin tuntomerkkeihin. Lisäksi miehen hallusta löytyi sekä autosta että asunnosta anastettua omaisuutta. Poliisi otti miehen kiinni ja palautti omaisuuden sen oikeille omistajille”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä poliisin tiedotteessa.

Football news:

Pep Guardiola: city are still far from their best form. We have dropped 10 players
Zidane on Jovic's future: anything can happen. I can't say anything until the window closes
Flick on Bayern's Interest in Kramaric: I know him well, but I haven't heard anything about it
We have three clubs in this group stage of the Champions League. How did campaigns with two end up?
Solskjaer on transfers: No news. Working with what we have, Manchester United have a big squad
Guardiola confirmed that Zinchenko will stay at Manchester City
Bayern won 5 trophies in a year. To repeat the record Barca need to take another