Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ruotsi | Mediat: Neljä ylä­koululaista loukkaantunut puukotuksessa Eskilstunassa, kaksi otettu kiinni

Loukkaantuneet koululaiset vietiin sairaalahoitoon. Poliisi kertoo, että lisää kiinniottoja on odotettavissa lähiaikoina.

Neljä koululaista on loukkaantunut Ruotsin Eskilstunassa tapahtuneessa välikohtauksessa. Muun muassa asiasta kirjoittanut sanomalehti Dagens Nyheter kertoo, että nuoria on puukotettu.

Poliisi vahvisti kello 16:n jälkeen Suomen aikaa, että neljä 15-vuotiasta yläkoululaista on loukkaantunut. Samalla poliisi kertoi, että kaksi ihmistä on otettu kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Poliisi tiedotti televisiokanava TV4.n mukaan myös, että ”useita henkilöitä otetaan luultavasti lähiaikoina kiinni”.

Loukkaantuneet vietiin sairaalahoitoon.

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan hälytys tapahtuneesta tuli paikallista aikaa kello 13:n aikoihin. Alueella on ollut käynnissä suuri poliisi­operaatio.

Poliisi ilmoitti tapahtuneesta tuoreeltaan ”murhan yrityksenä”, SVT kertoo.

Poliisi kertoi aiemmin etsivänsä epäiltyä tai epäilyjä lennokkien ja koirapartioiden avulla.

Koulun rehtori on kertonut medialle, ettei tilanne olisi tapahtunut koululla, vaan jossain muussa paikassa, jossa koulun oppilaat olisivat olleet. SVT:n mukaan koululaiset olisivat olleet viettämässä jonkinlaista teemapäivää.

Koulun rehtori ei halunnut kommentoida TV4:lle loukkaantuneiden vammojen tilaa, mutta kertoo Dagens Nyheterin mukaan, että nämä olivat tajuissaan, kun heidät vietiin sairaalaan.

Aftonbladetin haastattelema silminnäkijä kertoo nähneensä koko tapahtuma­sarjan ikkunastaan. Hänen mukaansa tilanteessa oli vastakkain kaksi noin 20 hengen porukkaa.

”Se oli 20 vastaan 20, jotka ottivat yhteen”, silmin­näkijä sanoi Aftonbladetin mukaan.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Ruotsin poliisi sanoo, ettei sillä ole tiedossa mitään sellaista, jonka perusteella tapahtumilla olisi yhteyttä terrorismiin.

Uutinen päivittyy.