Finland

Salaliittoteoriat | Qanon on pedofiileineen ja saatananpalvontineen varmaankin huuruisin salaliittoteoria – miten se levisi suomalaisiin perheenäiteihin?

Qanon on pedofiileineen ja saatananpalvontineen varmaankin huuruisin salaliittoteoria – miten se levisi suomalaisiin perheenäiteihin?

HS:n Youtube-kanavalla esitetään minidokumentteja ajankohtaisista aiheista.

Miten osa maailman koulutetuimmasta ja useilla tavoilla mitattuna tolkuimmasta kansasta, eli meistä suomalaisista, haksahti niin käsittämättömään juttuun kuin Qanon?

Uusi HS Minidokumentti valottaa kenties kaikkien aikojen typerimmän salaliittoteorian valumista amerikkalaisteinien keskustelupalstoilta suomalaisten perheenäitien ajatuksiin. Voit katsoa dokumentin kokonaisuudessaan tästä:

Qanonin ytimessä on ajatus siitä, että Yhdysvaltoja ja kenties koko maailmaa pyrkii hallitsemaan salainen demokraattipuolueen eliitti, joka harjoittaa pedofiliaa, satanismia ja joka käyttää koronapandemiaa peitetarinana tiukentaakseen otettaan viattomista kansalaisista.

Ja että tätä salaliittoa vastaan taistelee kukas muu kuin Donald Trump.

HS:N YOUTUBE-MINIDOKUMENTISSA selvitetään laajalti Qanonin taustoja, syitä ja seurauksia. Lisäksi HS:n tietoturvatoimittaja Laura Halminen kertoo, mitä on oppinut seurattuaan Qanonin nousua jo pitkään.

Voit katsoa dokumentin yllä olevasta soittimesta tai Youtubesta. Tilaa samalla HS:n Youtube-kanava. Kanavalla seurataan ja taustoitetaan aktiivisesti ulkomaan uutisia, taloutta ja politiikkaa.

Football news:

Klopp on 0:2 from Atalanta: Liverpool deserved to lose, and to admit it is not a problem
Loko still has a chance of making the playoffs. Dragged away a draw from Madrid thanks to VAR
Bayern won their 16th consecutive European Cup match and repeated Atletico's record
Atalanta scored 2 goals for Liverpool in 4 minutes. The Reds missed out for the first time in this Champions League
Mike Tyson: Maradona was my hero and friend. We were compared. I will miss him
Lewandowski scored his 71st goal in the Champions League and shares third place with Raul. Ahead-Ronaldo and Messi
Vidal was removed for arguing with the referee in the game with Real Madrid. He received two yellow cards in a minute