Finland

Salibandy | Teinitähti hurmasi espoolaisyleisön, mutta Indians suli nolosti lopussa – ”Klassinen Suomi–Ruotsi-lätkämaaottelu”

Teinitähti hurmasi espoolaisyleisön, mutta Indians suli nolosti lopussa – ”Klassinen Suomi–Ruotsi-lätkämaaottelu”

Westend Indians voitti, mutta oli siitä huolimatta illan pettyneempi osapuoli.

Aaro Astala teki Indiansille tehot 1+3.­

Indians–EräViikingit ja. 6–5

Westend Indians tarjoili kannattajilleen suorastaan hiuksia nostattavan ottelun Helsingin EräViikinkejä vastaan.

Indians johti paikallisottelua kotikentällään jo 5–1, kun peliä oli jäljellä enää reilut kymmenen minuuttia. Ratkaisu venyi silti jatkoajalle, kun espoolaisjoukkue lopetti pelaamisen täysin.

Jatkoajalla kotiyleisön päästi piinasta Valtteri Kainulainen, joka viimeisteli jo kauden yhdeksännen osumansa.

Ottelu toimi samalla Suomen cupin viidennen kierroksen kamppailuna, sillä osaa erillisistä cupin otteluista on pyritty karsimaan koronan vuoksi.

Indiansin kokoonpanossa nähtiin ensimmäistä kertaa seuran nuori puolustajalupaus Amos Jäppinen. Vasta 16-vuotias Jäppinen hurmasi yleisön tarkoilla syötöillään ja taitavalla mailankäsittelyllään.

Jäppinen oli mukana alustamassa Indiansin 2–0-maalia ja oli todella lähellä osua myös omalla laukauksellaan kolmannessa erässä.

”Johonkin siihen veskan käteen se pysähtyi. Mielestäni näytti vähän, että olisi ollut maali”, Jäppinen mietiskeli pelin jälkeen.

Puolustaja kuuli paikastaan Indiansin kokoonpanossa, kun poissaoloja ilmeni.

”Vähän tuli vinkkiä keskiviikon treenien jälkeen, ja torstaina päivällä koutsi soitti, että pelaan.”

Indiansin pisterohmu Aaro Astala iski viikko sitten Oulussa huimat tehopisteet 2+5 ja jatkoi kovaa virettään nytkin tehtailemalla 1+3 pistettä.

Myös Astala jakoi tunnustusta Indiansin debytantille.

”Ihan sika hyvä peli debyytiksi. Muistan oman debyyttini, niin se oli semmoista tärinää ja lampailua tuolla kentällä”, Astala veisteli.

Muilta osin hyökkääjä ei ollut lainkaan tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Kolmannen erän sulaminen maksoi Indiansille yhden sarjapisteen.

”Kävi aika klassinen Suomi–Ruotsi-lätkämaaottelu. Ärsyttää ihan sikana. Passivoiduttiin ja annettiin kaverin määrittää pelin tahti. Ihan maailman perinteisin, mitä voi johtoasemassa käydä. F-junnumainen moka”, Astala manasi.

Indians-kannattajat pidättivät hengitystään toisessa erässä, kun Astala työnnettiin selästä nurin, ja hän joutui keräilemään itseään kentän pinnasta. Mies oli kuitenkin kunnossa ja palasi heti tilannetta seuranneelle ylivoimalle laukomaan 3–0-maalin.

”Takaa tuli äijä ja lanasi päin. Niska retkahti, kun en ihan odottanut, että tulee niin kovaa. Pikku jomotus niskassa, yksi burana ja siitä jatkui.”

Indians nousi voiton myötä sarjataulukossa kuudenneksi. EräViikingit on jumiutunut sijalle kymmenen.

Indiansin kausi jatkuu lauantaina Nurmossa. EräViikingit pelaa kotonaan OLS:aa vastaan.

Football news:

Jota has 8 goals in his last 8 games for Liverpool
Powerful cyber attack on Manchester United: hackers blackmail, and the state threatens a fine (up to 18 million) for leaking data about fans
We want to get to know you better - please complete this questionnaire and tell us what other sports media you read!
Pavel Zanozin: At Utkin and Maslachenko was a bit of a strained relationship. Vasya became the editor-in-chief of NTV-Plus, there was jealousy
Messi, de Jong and Busquets - in Barcelona's bid for the match against Osasuna
Klopp on Wijnaldum: I want him to stay. But nothing has been decided yet, everything is possible
I didn't see the greatness of Maradona at all. But I can't stop thinking about it