Finland
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Selviytyjät-kisaaja paljastaa podcastissa harvinaisen tilanteen ohjelman kulisseista – kilpailijat heittivät hanskat tiskiin ja tuotannosta tuli noottia

Selviytyjät Suomi -ohjelma jaksaa puhuttaa viikosta toiseen.

Selviytyjissä koettiin eilen illalla kohtalokkaita hetkiä, kun pitkään kisassa pyristellyt Jon-Jon Geitel äänestettiin viimein lopullisesti ulos. Jon-Jon oli kahdeksas selviytymiskilvasta pois äänestetty kisaaja.

Lue lisää: Kahdeksas kilpailija putosi Selviytyjistä – tunnusti heti yhden kohtalokkaan virheen

Sunnuntai-illan jaksoa puidaan aina kovaan ääneen kotisohvilla ja kahvihuoneissa, mutta myös Selviytyjät-podcastissa, jossa Sohvaperunoista tutut Jari Peltola ja Sanna Pikkarainen pureutuvat jakson polttaviin puheenaiheisiin. Samalla Sanna paljastaa otteita sarjan kulisseista, sillä hän on yksi kauden kilpailijoista.

Podcastin uusimmassa jaksossa Sanna kertoo mehukkaita yksityiskohtia ohjelman tekemisestä, jotka eivät kotisohville näy.

Helmeri oli kova vastus Paulille.

Ensimmäinen Sannan paljastuksista liittyy uusimman jakson palkintokilpailuun, jossa kilpailijoiden piti saada tuli aikaan.

Helmeri ja Paul ottivat kisassa niin kovan etumatkan, että osa kilpailijoista luovutti kesken kaiken ja tyytyi seuraamaan sivusta, kumpi miehistä vie voiton. Sanna kertoo podcastissa, että kyseiset kilpailijat saivat asiasta noottia tuotannosta.

– Siitä vähän näkyikin, että me muut siinä vähän luovutettiin, koska oltiin niin paljon jäljessä, Sanna sanoo podcastissa.

– Saimme vähän noottia siitä sen jälkeen, että nämä pelit pitää tehdä täysillä.

Paul vei kuitenkin lopulta voiton.

Sannan toinen suuri paljastus sai alkunsa kuulijalta, joka kysyy, miksi naisten kainalokarvat eivät vaikuta kasvavan viidakossa lainkaan. Sanna kertoo, että sille löytyy simppeli, muttei kovin tasavertainen syy.

– Naiset saivat käyttää pyydettäessä kertakäyttöshavereita. Niitä ei saanut lainata miehille, Sanna paljastaa.

Podcastin pitäjät arvelevat käytännön johtuvan siitä, että kyseessä on yhdysvaltalainen tv-formaatti.

Sannan mukaan ihokarvanpoistovälineen sai pyytää tarvittaessa kilpailijoita haastattelevalta toimittajalta, mutta itselleen sitä ei pysyvästi saanut.

Sannalta ei tulenteko luonnistunut.

Sannan kolmas paljastus on vieläkin intiimimpi, sillä se liittyy kilpailijoiden vessakäytäntöihin. Sanna kertoo podcastissa, kuinka jaksossa nähdyn palkintokilpailun aloittamista jouduttiin lykkäämään siitä syystä, että hänen oli rynnättävä vessaan – tai siis lähimpään pusikkoon, kuteen formaattiin kuuluu.

Tilanteessa ei kuitenkaan ole mitään erikoista, koska Sannan mukaan vastaavaa sattuu Selviytyjissä harva se päivä.