Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

SK: Laura Huhtasaari kiittelee Sanna Marinia – ”Annan tunnustusta”

Euroopan parlamentin jäsenenä toimiva Laura Huhtasaari (ps) kertoo Satakunnan Kansan haastattelussa ajatuksistaan itselleen mieleisestä hallituspohjasta.

Huhtasaari on itse ehdolla Satakunnan vaalipiiristä kevään eduskuntavaaleissa.

– Minullahan ei ole mitään demareita vastaan. Meillä on itse asiassa paljon yhteistä. Itse asiassa annan tunnustusta Sanna Marinille. Hän äänesti EU:ssa taksonomia-asetusta vastaan. Kokoomus ei olisi ikinä uskaltanut puolustaa Suomen etua. Se on niin federalistipuolue kuin olla ja voi, Huhtasaari sanoo.

Haastattelusta käy ilmi, että SDP olisi Huhtasaarelle kokoomusta mieluisampi hallituskumppani.

Huhtasaari antaa haastattelussa myönnytystä myös vasemmistoliitolle. Tai ainakin yhdelle puolueen kansanedustajalle.

– Minä itse asiassa pidän Anna Kontulasta (vas), joka on kommunisti. En ole hänen kanssaan kaikesta samaa mieltä, mutta hän osaa ajatella itsenäisesti. Se ei vaadi mitään seistä laumassa, mutta vaatii paljon seistä yksin.

Marin ilmoitti Ilta-Sanomien vaalitentissä tiistai-iltana, ettei usko johtamansa puolueen voivan ryhtyä hallitusyhteistyöhön perussuomalaisten kanssa.

– Näen, että SDP:n ja perussuomalaisten arvopohjat ovat niin kaukana toisistaan. Meidän maailmankatsomuksemme on eri. Perussuomalaiset näkevät ihmisen eri tavalla ku‌in me, Marin sanoi.

Marin on myös kutsunut perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi.