Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Skandaalin­käryisestä sarjasta jälleen uusi traileri – prinssi Harry ja herttuatar Meghan laukovat suoria syytöksiä hovin sisä­piiristä

Prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista kertovan Netflix-dokumenttisarjan jaksot julkaistaan joulukuun 8. ja 15. päivä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertovat kokemuksistaan brittihovissa uudessa Netflix-sarjassa. Kuva:  PA Images / Alamy / Alamy / MVPhotos

Brittihovi on ollut jälleen kohujen kierteessä, sillä hovista irtautuneista – prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista – kertovasta Netflix-dokumenttisarjasta on julkaistu tipoittain kiusoittelevia trailereita.

Ensimmäisessä trailerissa kuultiin muun muassa vihjailuja tulevista paljastuksista.

– Kukaan ei näe, mitä tapahtuu suljettujen ovien takana. Minun oli tehtävä kaikkeni suojellakseni perhettäni, Harry sanoo trailerilla.

Toinen trailereista julkaistiin joulukuun 5. päivä eikä sen sisältö vähennä skandaalinkäryä tulevan Harry & Meghan -sarjan ympäriltä.

Traileri alkaa kohtauksella, jossa pariskunta on autossa.

– On todella vaikeaa katsoa taaksepäin ja miettiä, mitä ihmettä tapahtui, prinssi Harry toteaa.

Sen jälkeen trailerissa näytetään hetkiä parin kokemasta suosiosta ja yleisön hurrauksia heidän esiintyessä julkisesti yhdessä.

– Ja sitten kaikki muuttui, herttuatar Meghan ja prinssi Harry toteavat ja kuvitus vaihtuu iloisesta surullisempaan.

Trailerissa Harry toteaa, ettei kukaan muu tiedä koko totuutta kuin he itse. Hän toteaa, että kuninkaallisperheessä vallitsee selkeä hierarkia, ja väittää, että hovin sisäpiiriläiset sekä ovat vuotaneet asioita että istuttaneet valheellisia tarinoita Harrysta ja Meghanista julkisuuteen.

Prinssiparit esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä kahteen vuoteen kuningatar Elisabet II:n kuoltua syyskuussa. Kuva:  PA Images / Alamy / Alamy / MVPhotos

Trailerissa vilahtaa pätkiä paparazzeja pakenevasta Meghanista, prinsessa Catherinesta ja prinsessa Dianastakin. Samaan aikaan Harry puhuu naisten vaikeudesta päästä kuninkaallisperheeseen sisään.

– Se tuska ja pahoinvointi, mitä tähän instituutioon naitetut naiset kokevat, on kuin joutuisi petojen armoille, prinssi Harry kuvailee.

– Se on likaista peliä, hän jatkaa minuutin kestävässä trailerissa.

Trailerissa ääneen pääsee myös pariskunnan pitkäaikainen tukija Christopher Bouzy.

– Kyse oli ennen kaikkea vihasta ja rodusta, Bouzy toteaa.

Myös Meghan sivaltaa brittihovia.

– Tajusin, etteivät he koskaan tule suojelemaan minua, Meghan sanoo trailerissa, minkä jälkeen hänet näytetään itkemässä.

– Olin kauhuissani, enkä halunnut historian toistavan itseään, Harry sanoo sitten viitaten todennäköisesti äitinsä vaikeisiin aikoihin brittihovissa.

Daily Mailin mukaan Netflix vahvisti 5. joulukuuta, että kuusiosaisen dokumenttisarjan jaksot julkaistaan 8. ja 15. päivä joulukuuta.

Aiemmin julkaistussa trailerissa vilahtavat myös prinssi William ja prinsessa Catherine, mikä luo odotuksia mahdollisen välirikon käsittelystä.

Sarjassa käydään läpi Harryn ja Meghanin elämää ja pureudutaan haasteisiin, joiden takia pariskunta jätti kuninkaalliset tehtävänsä. Dokumentissa pääsevät ääneen myös ystävät ja perheenjäsenet, joista useimmat eivät ole kertoneet näkemyksiään aiemmin julkisuudessa.

Prinssi Williamin kerrotaan kyllästyneen veljensä toimintaan ja väitteiden mukaan hän olisi ”valmis haastamaan” Harryn ja Meghanin mikäli dokumenttisarjassa mustamaalataan kuninkaallisperhettä. Kuva:  Kirsty Wigglesworth / PA Images / MVPhotos

Kohutun Netflix-sarjan julkaisupäivän lähestyessä monet ovat odottaneet, aikooko muu Britannian kuningasperhe reagoida sarjassa mahdollisesti esitettäviin väitteisiin. Express-lehti kertoo, että ainakin Harryn veljen prinssi Williamin mitta on perustavanlaatuisesti täyttymässä.

Siinä missä Harry ja Meghan ovat mediassa esitettyjen arvelujen perusteella valmiita korjaamaan välejään kuninkaallisen perheen kanssa, näyttäisi William olevan lehden tavoittamien hovin lähteiden mukaan olevan sotajalalla.

Väitteiden mukaan William olisi valmis haastamaan Harryn ja Meghanin suoraan, jos nämä ”mustamaalaavat” kuninkaallista perhettä uudessa sarjassaan.

Williamin kerrotaan panneen avustajansa asialle seuraamaan kuusiosaista sarjaa ja ”kumoamaan nopeasti” kaikki sarjan ”kyseenalaiset” väitteet. Lehti kirjoittaa, että William on näin tullut hylänneeksi kuninkaallisille ominaisen ”älä valita, älä selitä” -ohjeen.

– Walesin prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen työryhmä tulee käymään sarjan sisällön läpi ennen kuin päättää mitä tekee, mutta suunta on jo nähtävissä, parin edustaja kommentoi lehdelle.