Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sometähti poistatti yllättäen täytteet kasvoistaan – tältä hän näyttää nyt

Blac Chyna aikoo poistattaa sekä kaikki täyteaineet kasvoistaan että implantit rinnoistaan ja takamuksestaan.

Blac Chyna sai täytteistä tarpeekseen. Kuva:  Image Press Agency / Sipa USA / MVPhotos

Sometähti Blac Chyna poistatti kasvoistaan täyteaineet.

Alun perin julkisuuteen rap-artisti Tygan ja sittemmin Rob Kardashianin kumppanina ponnistanut 34-vuotias kertoi Instagram-tilillään, että hän ei enää pidä kasvoistaan. Chyna ilmoitti yksinkertaisesti saaneensa tarpeekseen täyteaineista.

– En minä näytä tuolta. Täytteet muuttivat kasvoni ihan kokonaan. Olen valmis palaamaan takaisin ja olemaan jälleen vain Angela, kirjoitti Chyna, oikealta nimeltään Angela Renée White.

Täytteiden poiston hän aloitti viime viikolla. Eilen hän julkaisi Instagram-videon toisesta poistokerrasta. Videolla Chynan kasvot olivat muuttuneet hyvin selvästi vain päiviä poiston jälkeen.

Tältä Chynan kasvot näyttivät vielä viime kuussa. Kuva:  Image Press Agency / Sipa USA / MVPhotos

Kasvotäytteiden poisto vaikuttaa olevan vain yksi osa Chynan meneillään olevaa elämänmuutosta.

Kardashianeista ja monista muista tosi-tv-sarjoistakin Chyna on myös poistattanut silikonitäytteitä ja -implantteja rinnoistaan sekä pakaroistaan. Instagramissaan hän on varoittanut näistä seuraajiaan ja painottanut etenkin sitä, että pakaroita ei kenenkään kannattaisi täyttää.

Ennen julkisuutta hän työskenteli stripparina ja on sittemmin tehnyt mallin töitä sekä esiintynyt useilla musiikkivideoilla. Chyna myy tätä nykyä myös aikuisviihdettä suositulla OnlyFans-sivustolla.

Chynalla on kaksi lasta. Hän sai Tygan kanssa King-nimisen pojan vuonna 2012, siinä missä Kardashianin kanssa hänellä on tytär vuodelta 2016.