Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Suurperhettä pyörittävät Arman Alizad ja Senay-rakas paljastavat Apu-lehdessä: lempi leimahti ”vilpittömästä kysymyksestä” – onnea varjostaa yksi seikka

Alizad ja 15 nuorempi Senay Coco pyörittävät kahdeksan lapsen uusperhettä.

Arman Alizad ja Senay Coco ovat seurustelleet vuodesta 2019. Kuva:  Jouni Harala

Mediapersoona Arman Alizad, 51, ja meikkaaja-stysti Senay Coco, 37, löysivät toisensa vuonna 2019.

He kertovat Apu-lehdessä parisuhteestaan, sen taustoista sekä Alizadin masennuskausista.

Kaksikko kertoo lehdessä, että he olivat tavanneet toisiaan töiden merkeissä vuosien saatossa, mutta vakavampi yhteydenpito alkoi, kun Arman kommentoi Senayn Instagram-päivitystä, jossa tämä oli valitellut raskasta työviikkoa.

Senay vastasi ja kysyi, mitä Armanille niin sanotusti oikeasti kuului.

– Se oli niin vilpitön kysymys. Se ei ollut tilanne, jossa nähdään kissanristiäisissä, ihmiset poskipusuttelevat ja kysyvät rutiinilla, miten menee, vaan joku halusi oikeasti tietää. Ja mä kerroin kaiken, mitä minulle kuuluu työssä ja yleensä elämässä. Se oli oikea vastaus vilpittömään kysymykseen, Arman muistelee lehdessä.

He antautuivat vakavamieliseen keskusteluun elämästä. He olivat kummatkin vasta eronneet, mutta silti rakkaus syttyi.

Yhteiseloa on kuitenkin varjostanut Armanin ajoittainen masennus. Hän kuitenkin sanoo, että kaudet ovat lyhyitä ja harvalukuisia. Kun kausi osuu kohdalle, hän vetäytyy.

– Riittää, että olen läsnä. Ja voin luottaa Armaniin sataprosenttisesti, kumppaninsa syrjäänvetäytymisesta aluksi huolissaan ollut Senay kertoo.

Lue lisää: Arman Alizad, 51, ja Senay Coco, 36, olivat seurustelleet puoli vuotta, kun Senay tuli raskaaksi – tällaista on kahdeksanhenkisen uusperheen arki

Alizadilla ja Cocolla on iso suurperhe: yhteensä kahdeksan lasta parin entisistä suhteista.

He kertoivat Me Naisille viime lokakuussa, että vuoroviikoin parin kotona asuvat asuvat Armanin 12- ja 9 -vuotiaat tytöt, sekä Senayn 13-vuotias poika ja 9-vuotias tytär. Armanin 19-vuotias esikoistytär työskentelee isänsä tuotantoyhtiössä ja asuu äitinsä kanssa, mutta kyläilee usein isän perheen luona.

Kahdeksanhenkisen uusperheen pyörittäminen vaatii aikataulutusta, rutiineja, suunnitelmallisuutta ja välillä pikimustaa huumoria.

– Jonkinlainen kuri ja järjestys on pakko olla, muuten homma leviäisi käsiin. Meillä vallitsee hallittu kaaos, Senay virnisteli tuolloin.

– Pidämme kiinni perheen yhteisestä illallishetkestä, jolloin kaikki asettuvat saman pöydän ääreen syömään ja vaihtamaan kuulumisia, Arman komppasi.