Finland

Sydän pysähtyi kesken Huuhkajat-ottelun - nyt Christian Eriksen puhuu ensimmäistä kertaa voinnistaan: "Haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historian ensimmäinen EM-ottelu sai lauantaina koko maailmaa järkyttäneen käänteen, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui ottelun 42. minuutilla kentän pintaan.

Erikseniä elvytettiin nurmella noin kymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen häntä lähdettiin kiidättämään kohti sairaalaa. Myöhemmin lauantaina Tanskan jalkapalloliitto tiedotti, että Eriksen oli saatu tajuihinsa ja hänen tilansa oli saatu vakaaksi. 

Christian Eriksen
Christian Erikseniä alettiin elvyttää heti kentällä

Eriksenin lyyhistymisen syy oli äkillinen sydänpysähdys. Tanskan jalkapalloliitto järjesti asiasta tiedotustilaisuuden sunnuntaina, jossa kerrottiin, että lääkintähenkilökunnan ja Eriksenin joukkuetoverien nopea toiminta pelasti keskikenttäpelaajan hengen.

Lue lisää: Uskomattomia kisapäivityksiä! Näin suomalaiset julkkikset kannustavat Huuhkajia ja pelikentällä elvytettyä tanskalaispelaajaa

"En anna periksi"

Italialainen urheilulehti La Gazzetta dello Sport tavoitti sunnuntaina Eriksenin agentin, joka välitti Eriksenin terveiset julkisuuteen.

- Kiitos, en anna periksi. Voin nyt paremmin - mutta haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut. Haluan kiittää kaikkia siitä, mitä minun eteeni tehtiin, Eriksen sanoi agenttinsa mukaan.

Lue myös: Ohhoh, Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forss seurustelee missikaunottaren kanssa! Salattu Ellinoora-rakas on superseksikäs malli - tyrmäävät bikinikuvat!

Christian Eriksen
Kun Christian Erikseniä alettiin kuljettaa paareilla pois kentältä, hän oli jo ehtinyt virota tajuihinsa.

Eriksenin jatko turnauksessa on erittäin epätodennäköinen, sillä hän on yhä sairaalahoidossa. Myös Eriksenin uran tulevaisuus on täysin auki lauantain tapahtumien jäljiltä.

Tanskan ja Suomen välinen ottelu saatiin lauantai-iltana pelattua loppuun sen jälkeen, kun tieto Eriksenin tilan vakaudesta levisi joukkueiden tietoon. Suomi voitti ottelun 1-0 Joel Pohjanpalon puskumaalilla.

Lue myös: Uuh, mitä silmänruokaa, Huuhkajat! Seiska listasi jalkapallomaajoukkueen näyttävimmät mieskarkit

Katso alta dramaattisia kuvia Tanska-Suomi -ottelusta!

Christian EriksenChristian EriksenChristian EriksenChristian EriksenChristian EriksenChristian Eriksen

Football news:

Nedved about Locatelli: Juve considers its offer fair and good
Koeman on 3-0 with Stuttgart: A great game of Barca against a strong team. We are on the right track
Mkhitaryan wants to compete with Roma for the scudetto: There will be nothing left without trophies at the end of his career
Pavel Nedved: Ronaldo is a guarantee of goals, an exceptionally valuable player. Juve is betting on him
Zozulya moved to Fuenlabrada from Segunda. His transfer to Alcorcon was disrupted because of fans who called him a fascist
Spalletti on 3-0 with Bayern: Napoli is on the right track. The players have already exceeded my expectations
Kane wants to move to Man City with Grealish. He will soon discuss leaving with Tottenham