Finland

Taatusti erilainen ajopeli nyt ilmaiseksi – nyt ei ajeta nopeasti, vaan jotain ihan muuta

Taatusti erilainen ajopeli nyt ilmaiseksi – nyt ei ajeta nopeasti, vaan jotain ihan muuta

Aja mudassa, juutu mutaan, vedä kuusi kumoon, kun yrität päästä irti. Siinä lyhyesti MudRunnerin sisältö.

Epic Games Storen tämän viikon ilmaistarjous käsittää vain yhden pelin. MudRunner on ajopeli, jossa ei ole vauhdin hurmaa. Siperiaan sijoittuvassa pelissä pääsee kyllä ajamaan autoja, joista ei oikeasti voi haaveillakaan. Lamborghinin tai vaikka Ferrarin sijaan pelaajaa odottaa kuitenkin esimerkiksi 8-pyöräinen dieselhirmu.

Idea on ajaminen vaikeissa olosuhteissa. Windowsille tarjolla olevan MudRunnerin valtteja on hauska fysiikanmallinnus ja auton alla hajoava maasto. Ajoneuvon voi oikeasti saada kiinni mutaan tai vaikka joenpohjaan. Silloin pitää toivoa, että läheltä löytyy jotain tarpeeksi kiinteää, mihin hinausköyden voi kiinnittää.

Pelin heikko puoli on se, että varsinaista mielekästä tekemistä ei ole kovin paljon. Karttojen avaaminen ja toistuvien puukuljetusten yrittäminen alkaa jossain vaiheessa maistua...no...puulta.

Peliä on kilpailevassa Steam-kaupassa rikastuttanut valtava määrä modeja, eli muiden pelaajien tekemiä lisäyksiä, kuten autoja ja karttoja. Epicin kaupassa tukea modeille ei kuitenkaan vielä juurikaan ole, ja on varsin kyseenalaista millaisen modituen MudRunner siellä saa.

MudRunner on nimittäin jo saanut jatkoa SnowRunnerista, joka on puutteineenkin kaikin puolin viimeistellympi ja kokonaisempi pelikokemus.

Modeja voi metsästää verkosta, mutta kokematon käyttäjä saattaa eksyä myös hämärille verkkosivuille. IS Digitoday ei ole myöskään varmistanut, toimivatko nämä verkkosivuilla tarjotut modit pelin Epic-version kanssa.

Pelin tarjoamat 19 ajoneuvoa muutamine karttoineen voivat silti riittää pitkälle etenkin, jos jostain löytää kaverin. Peli tukee moninpelaamista enintään neljän hengen kesken.

MudRunnerin voi lunastaa Epicin kaupasta ilmaiseksi torstaihin 3. joulukuuta kello 18 mennessä. Pelaamiseen tarvitset Epicin käyttäjätilin ja ilmaisen asiakasohjelmiston.

Football news:

Setien is demanding 4 million euros in compensation from Barca. Valverde's resignation cost the club 11 million
Two Cornell players tested positive for coronavirus after the match with Barca
Mbappe finished 1st on the Ligue 1 goalscoring list, scoring 13 goals in 17 appearances. He broke the streak of 4 games without goals
Holland has scored 27 goals in his first 28 Bundesliga appearances. He's the second person to do this
Sevilla are trying to sign Papa Gomez, Monchi is in talks. Atalanta wants to sell him to a club not from Italy
Holand has scored 14 goals in 13 Bundesliga games this season
Neymar is playing his 100th game for PSG. He has been at the club since 2017