Finland

Tangokuningas uudelle uralle?! Kyösti Mäkimattilalla riittää töitä koronasta huolimatta – ”Olen yrittäjä luonteeltani!”

Koronan aiheuttamasta poikkeustilasta huolimatta vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattilalla on vahva usko tulevaisuuteen.

– Vaikka keikat on peruttu, niin kyllä minulla töitä riittää. Olen tekemässä viidettä runokirjaani, lisäksi minulla on albumin ja äänikirjan tekeminen kesken. Minua pyydettiin myös toimittajaksi eräälle radiokanavalle, ehkä laajennan repertuaariani sinne.

– Saatan myös perustaa Paattisille Suomen pienimmän kirjakaupan, jossa myydään myös levyjä. Olen yrittäjä luonteeltani, sitten pitää alkaa vaan keksiä jotakin. Fiksut pärjää aina, kyllä se itseenikin jollain tavalla osuu, Kyösti sanoo luottavaisesti.

– Mielestäni ei voi olla artisti, jos ei julkaise mitään tai keikkaile. Artistius syntyy teoista, ei ihminen voi olla vain artisti, tangokuningas pohtii.
– Mielestäni ei voi olla artisti, jos ei julkaise mitään tai keikkaile. Artistius syntyy teoista, ei ihminen voi olla vain artisti, tangokuningas pohtii.

Lue myös: Tangokuningas Kyösti Mäkimattila tuohtui ikäihmisten eristämisestä: ”Yksinäisyyteen voi kuolla!”

Kyösti mukana tähtien koronavideolla

Tutut iskelmätähdet julkaisivat viime viikolla hienon Silta yli synkän virran -singlen ja musiikkivideon, joka on korona-ajan tyyliin kuvattu laulajien kotona. Sinkun hyväntekeväisyyskohteena on Lastenklinikoiden Kummit ry.

Lue myös: Keikkaelämä avaa silmät! Laulaja Kyösti Mäkimattila panostaa hyväntekeväisyyteen: ”Tajuan kuuluvani hyväosaisiin!”

Mukana ovat Teemu Roivainen, Kyösti Mäkimattila, Saija Tuupanen, Isto Hiltunen, Marita Taavitsainen, Janne Raappana, Suvi Karjula, Jonna Ortju sekä Energia-yhtye.

Kyösti on iloinen, että häntä kysyttiin mukaan yhteisprojektiin.

– Taidolla tehdyt soitto-osuudet ovat hunajaa sielulleni, ja tuttujen laulajakollegoiden osuuksiin oli erittäin mukava tarjota oma panos, Kyösti sanoo.

– Koronakevät on ollut lamaannuttava kokemus. Korona on kuin synkkä virta. Arvaamaton ja pelottavakin. Tulevaisuus on täysin hämärän peitossa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Football news:

Balotelli can move to Boca juniors
Rummenigge on Havertz: Bayern will not pull his transfer this year
Bayer sports Director Feller on Havertz: We agreed that if possible, he could leave this summer
Roma midfielder under has agreed a 5-year contract with Napoli for 3.5 million euros a year
Baros will end his career at the end of the season
Pogba and Brunu were injured when they collided in training. The Bournemouth game is in question (Daily Mail)
Ex-President of Barca Gaspar: Messi has a few more years to be the best player in the world