Finland

Tanskan maalivahtitähti kertoi vierailustaan Eriksenin luona sairaalassa: "Nyt tuntuu todella paljon paremmalta"

Christian Eriksen on ollut videoyhteydessä Tanskan jalkapallomaajoukkueen kanssa. Pelaajat kertoivat maanantain lehdistötilaisuudessa

Kasper Schmeichel

Tanskan maalivahti Kasper Schmeichelin mukaan Tanskan joukkue on jo vuosia ollut erittäin yhtenäinen.AOP

Lauantain EM-jalkapallo-ottelussa Suomea vastaan kentän pintaan lyyhistyneestä Christian Eriksenistä on saatu maanantaina hyviä uutisia. Aikaisemmin maanantaina julkisuuteen saatiin ensimmäisiä kommentteja sydänpysähdyksen saaneelta tanskalaistähdeltä ja nyt tanskalaismedia on uutisoinut, että Eriksenin luona sairaalassa on vieraillut joukkuetoveri Kasper Schmeichel.

– Oli mahtavaa nähdä Christian. Nyt tuntuu todella paljon paremmalta kuin lauantaina, helpottunut tähtimaalivahti Schmeichel kommentoi Tanskan yleisradioyhtiö DR:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Sunnuntaina Rigshospitaletissa vieraillut Schmeichel paljasti myös, että koko Tanskan joukkue on ollut videoyhteydessä Erikseniin. Joukkuetoveri Pierre-Emil Höjbjerg totesi videopuhelun vaikuttaneen joukkueeseen valtavasti.

– Sitä on vaikea kuvailla sanoin. Meidän oli nähtävä Christian, jotta saimme jotain muuta näkemiemme kuvien tilalle, Höjberg sanoi.

Maalivahti Schmeichelin mukaan Eriksenin romahdus kosketti koko joukkuetta, ja joukkue on ollut kauhuissaan siitä, mitä olisi voinut tapahtua.

– Me olemme jo vuosia olleet yhtenäinen joukkue. Jos jotain tapahtuu jollekin joukkueen jäsenelle, me kaikki reagoimme siihen.

Hyökkääjä Martin Braithwaite kertoi, että lauantain tapahtumat ovat edelleen vahvasti mielessä.

– Se oli järkyttävä kokemus. Minulla on ollut mielessäni asioita, joita en toivoisi ajattelevani. Siksi oli mahtavaa nähdä Christian jälleen omana itsenään, Barcelona-hyökkääjä kertoi.

Tanskan seuraava ottelu pelataan torstaina, kun Belgia asettuu vastaan Kööpenhaminassa.

– Me teemme parhaamme torstaina, Me yritämme voittaa ottelun Christianille, Schmeichel sanoi.

Suomen pelit jatkuvat keskiviikkona. Huuhkajat kohtaa Venäjän Pietarissa klo 16 Suomen aikaa.

Päivitys klo 13.16: Lisätty Höjbjergin ja Braithwaiten kommentteja.

Lue myös:

Manageri välitti huojentavan viestin Christian Erikseniltä: "Voin nyt paremmin, mutta haluan ymmärtää, mitä tapahtui"

Christian Eriksen sai sydänpysähdyksen Suomea vastaan – koronavirushuhuille tyrmäys Tanskan jalkapalloliitosta ja Milanon Interistä

Tanska järkyttyi jalkapallosankarinsa sairauskohtauksesta – aktiivifani: "Luulen, että Tanskan EM-turnaus on nyt taputeltu"

Katuva Tanskan päävalmentaja kritisoi Uefan toimintaa Eriksenin sairauskohtauksen jälkeen: "Minusta oli väärin antaa kaksi vaihtoehtoa"

Tanska järkyttyi jalkapallosankarinsa sairauskohtauksesta – aktiivifani: "Luulen, että Tanskan EM-turnaus on nyt taputeltu"

Tanskan maajoukkueen lääkäri kertoo epätoivon hetkistä Parkenilla: "Saimme Christianin takaisin"

Kommentti: Huuhkajat teki sensaatiomaisen uroteon dramaattisessa EM-avauksessa – tunteikkaan illan todelliset sankarit olivat silti jossain muualla

Suomen kannattajat tekivät upean eleen lyyhistyneen Tanskan tähden suojaksi – järkyttävä hetki yhdisti Suomen ja Tanskan kannattajat

Kommentti: Kapteeni osoitti suuruutensa tragedian keskellä – Simon Kjaer juoksi tuupertuneen Christian Eriksenin luo ja kantoi vastuunsa paremmin kuin kukaan

Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen: Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat

Football news:

Fati started working with the ball. The Barca winger has not played since November due to a knee injury
De Jong has a calf muscle sprain. Barca midfielder will miss part of the pre-season
Back in November, De Bruyne told Guardiola that City should buy Grealish
Liverpool wants to get 12.75 million pounds for Shaqiri
Grealish to City for 100 million is the most expensive transfer in the history of the Premier League. With Pep, the club spent a billion euros
Grealish has already signed a contract with Man City and talked to Guardiola
VAR reforms in the Premier League: offside lines will make it thicker, they will not assign penalties for small contact (as with Sterling against Denmark)