Finland

Tennis | Emil Ruusuvuorelle virheiden suma ja listatappio Kazakstanissa

Taival päättyi haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella.

Emil Ruusuvuori pelasi viimeksi Australian avoimessa mestaruusturnauksessa ennen Kazakstanin haastajakisaa.­

Asetelman piti suosia Emil Ruusuvuorta Kazakstanissa. Hän oli Nur-Sultanin isokokoisen tenniksen haastajaturnauksen kakkoseksi sijoitettu, mutta silti tie tyssäsi ensimmäiseen kierrokseen.

Ruusuvuori hävisi Serbian Viktor Troickille 4–6, 2–6 eikä ottelu huokunut suurta taistelua.

Ensimmäinen erä eteni tasatahtia 4–4:ään, jolloin Ruusuvuori hävisi syöttönsä lyömällä helpon rystylyönnin verkkoon. Murtopallossa Troicki paiskasi mainion kämmenohituksen. Oman syöttönsä serbi piti melko helposti ja naulasi erän 6–4.

Toisessa erässä Ruusuvuori hävisi syöttönsä kolmesti ja tärkeistä peleistä tuli virheiden suma. Ensimmäinen menetetty syöttövuoro 1–2:een tuli kahdella melko helpolla kämmenvirheellä, toinen verkkoon ja toinen niin sanotusti takalaittomaksi.

Ruusuvuoren onnistui murtaa takaisin, mutta seuraava breikki tuli kaksoisvirheellä: 2–3 Troickille.

Tilanteessa 2–4 Ruusuvori hävisi vielä kerran syöttönsä. Rystylentolyönti painui verkkoon ja perään tullut kämmenlyönti takarajasta yli.

Sen lisäksi, että Ruusuvuori oli kakkoseksi sijoitettu, oli hän myös ottelun suosikki. Hän oli kukistanut Troickin, 35, kahdesti aikaisemmissa kohtaamisissa, viimeksi Australiassa.

Nur-Sultanin ATP-turnauksessa viime vuoden lopulla Ruusuvuori kaatoi Troickin karsinnoissa ja eteni komeasti välieriin. Nyt pelattiin yhtä tasoa alempana, haastajakiertuetta.

Veteraani Troicki on ATP-listalla vasta sijalla 199 ja Ruusuvuoren nimi kirjoitetaan numeron 87 jälkeen. Listatappio, jos käytetään tennistermistöä.

Football news:

Fonseca on 1:1 with Atalanta: Roma was better in the second half and showed character
Five years ago, esports was building its own Super League. The project failed due to the dissatisfaction of the players
Keylor Navas is the best Ligue 1 player in March
Rodgers on 3-0 with West Brom: Leicester can play much better
Sorokin on the additional Euro matches in St. Petersburg: The decision should be made at the political level. While it is not accepted
Gasperini on 1-1: Atalanta should have beaten Roma
Ex-head of Loko Naumov on Nikolic: I can't fully praise him yet. There are 5 important games left