Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tennis | Heliövaara ja Glasspool jyräsivät Montrealissa puolivälieriin: "Emme meinaa jättää tätä tähän"

Puolivälierä pelataan myöhään perjantaina Suomen aikaa.

Lloyd Glasspool ja Harri Heliövaara (oik.) Helsingissä 5. joulukuuta 2021.,

Montreal

Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool jatkavat toista kertaa urallaan puolivälieriin tenniksen ATP Masters -tason turnauksessa.

Kaksikko valtasi puolivälieräpaikan Kanadan Montrealissa kukistamalla italialaisparin Simone Bolelli/Fabio Fognini kahdessa erässä.

Italialaiset olivat voittaneet Heliövaaran ja Glasspoolin heinäkuun lopussa Kroatian Umagissa ATP-turnauksen loppuottelussa. Nyt suomalais-brittiläinen pari otti revanssin ja vei nelinpeliottelun 6–3, 6–4.

”Maistuu todella hyvältä ottaa revanssi ja edetä toisessa Mastersissamme jälleen kahdeksan parhaan joukkoon. Emme meinaa jättää tätä tähän”, Heliövaara sanoi Tennisliiton tiedotteessa.

Heliövaara ja Glasspool olivat vahvoja syöttöpelissään, sillä pari syötti yhdeksän läpisyöttöä, voitti yhtä lukuun ottamatta kaikki ykkössyöttönsä eikä antanut vastustajille yhtään paikkaa syötönmurtoon.

”Tänään oli sellainen peruskliininen suoritus: ei mitään hätää omissa syötöissä, ja molempiin eriin yhdet tarvittavat murrot. Tämä oli sellaista nelinpeliä kuin haluammekin pelata: aggressiivista, hyvää syöttämistä ja oikeissa paikoissa isketään palautuksiin. Kun homma sujuu, se sujuu – nautitaan”, Heliövaara sanoi.

Heliövaara ja Glasspool pelaavat puolivälieränsä myöhään perjantaina Suomen aikaa. Vastassa on turnauksessa kolmanneksi sijoitettu pari Wesley Koolhof Hollanti/Neal Skupski Britannia.

Heinäkuussa parien kohtaaminen päättyi Hampurissa Heliövaaran ja Glasspoolin voittoon avauskierroksella.