Finland

Terassikaljoja parempi keskusteluyhteys! Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari paljastaa yllättävät treffipaikat: Voin heittää julkkisstatuksen menemään

Big Brother 2019 -voittaja ja Selviytyjät Suomi -tähti Kristian ”Krisu” Heiskari, 29, on päättänyt järjestää Seiskalle kesäiset grillijuhlat.

– Rakastan yli kaiken grillaamista, mutta enhän minä sitä osaa. Olen helvetin laiska kotikokki, mutta tänään pitää yrittää parhaansa, Krisu tokaisee.

Lue lisää: ”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Tinder ja grilli kuumana

Tv-tähti on useasti vienyt mielitiettyjään luonnonhelmaan. Hän sanoo, että metsässä syntyy syvempi keskusteluyhteys kuin terassikaljalla.

– Sipoonkorven ja Nuuksion kansallispuistot ovat hyviä treffipaikkoja. Olen muutamankin mimmin kanssa laittanut nuotion tulille ja makkarat paistumaan. Metsässä voin heittää julkkisstatuksen menemään.

Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu ottaa rennon asennon ja siemailee viiniä.

– Tässä sivussa ehtii hyvin selaamaan Tinderiä. Ainakaan nyt kiikarissa ei ole juhannusheilaa.

Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu siemailee viiniä..
Grilliherkkujen valmistumista odotellessa Krisu siemailee viiniä.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari yllättää: suostuisi Temptation Islandiin tietyllä rahapalkkiolla - ”Voin vähän tötöilläkin!”

Retkiruoka on valttia

Krisu liittyi alakouluikäisenä partioon, josta on omaksunut hyödyllisiä erätaitoja.

– Olen tehnyt hitokseen ruokaa avotulella jo kauan ennen Selviytyjiä. Muistan pikkupoikana viritelleeni nuotiota isän kanssa.

Aikuisiällä hän käy pari kertaa vuodessa eräretkillä verestääkseen oppimiaan niksejä.

– Pystyn käytännössä valmistamaan ruokaa missä ja mistä vaan. Sieni- ja kalalajit tosin ovat edelleen hakusessa, mutta kyllä minä suurin piirtein osaan valita ruuaksi kelpaavia.

Football news:

Van Dijk on the 1st match after injury: 285 days ago, my return began. The work continues
Director of Sassuolo: Locatelli wants to go to Juventus, but Torino need to negotiate with us
Pochettino did not think about leaving for Real Madrid or Tottenham: There was always clarity in relations with PSG
Diving into the Russian Cup: the Orthodox club from Domodedovo, Krasava and Kairat is one step away from the match with the RPL team
Man City will sell midfielder Ilic to Verona for 7.5 million euros. He spent a year on loan there
Roma and Genoa agreed on the lease of Shomurodov with a mandatory purchase for 17.5+2.5 million euros. The contract will be signed on Monday
Van Dijk played for Liverpool for the first time in 9 months