Finland

Toisellekin suosikkijuontajalle tylysti kenkää Nelosen radioista - Ari Hursti avautuu yllätyspotkuistaan: "Totta kai on huolestunut olo"

Media-alan moniosaaja Ari Hursti, 43, lopettaa radiojuontajan työt vuodenvaihteessa. 

Ari lisäsi eilen maanantaina Instagram-tililleen julkaisun, jossa hän avaa työkokemustaan sekä kertoo hakevansa töitä ensi vuodelle. Julkaisun kommenteissa Ari paljasti saaneensa potkut.

Lue myös: Ellen Jokikunnakselta pysäyttävä yllätysilmoitus somessa: "Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen"

Helmiradion iltapäiväohjelmaa juontanut Ari vahvistaa Seiskalle saaneensa potkut Nelonen Median ja Sanoman radioista.

- Kyllä, sain potkut kanavalta. Sopimustani ei jatketa enää vuodenvaihteen jälkeen. Kyse ei ole siitä, etten olisi ollut työssäni tarpeeksi hyvä. Tiedän arvoni, ja tiedän, että olen suoriutunut hyvin työssäni, Ari kertoo Seiskalle puhelimitse.

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

Hän kertoo suhtautuvansa positiivisesti tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin.

- En aio antaa tämän lannistaa minua. Totta kai on huolestunut olo siitä, ettei minulla tällä hetkellä ole mitään töitä vuodenvaihteen jälkeen. Mutta en jäänyt laakereille lepäämään! Tein tuon cv:n Instagram-tililleni ja olen ollut yhteydessä tuttuihin, jotka voisivat tarjota minulle töitä, Ari kertoo Seiskalle. 

Ari iloitsee sitä, että hän on saanut hyvää tukea lähipiiriltään. 

- Sain tietää potkuista viime perjantaina. Sen jälkeen tämä on ollut kuin tunteiden vuoristorataa. On ollut vihaisia ja turhautuneita tunteita, mutta lähipiirin ansiosta on ollut myös niitä ilon kyyneleitä. On ihanaa huomata, että vaikeinakin aikoina on se oma tukiverkosto. Ja vaikka ei läheisten kanssa olla aina tekemisissä niin paljon kuin ehkä pitäisi, niin heihin voi kuitenkin aina luottaa!

Ari kertoo antavansa tällä hetkellä kaikille tunteille tilaa. 

- Elämä on opettanut sen, että ei työelämässä eikä elämässä koskaan voi tietää, mitä tapahtuu. Mitään ei kannata ottaa itsestäänselvyytenä. Tuntuu siltä, että oma urani tuossa talossa oli ehkä polkenut paikallaan jonkin aikaa. Nyt odottavat uudet mahdollisuudet, eikä se haittaa vaikka se unelmatyö ei tulisi heti vastaan. En pelkää tehdä oikeita töitä! Ari kertoo naureskellen. 

Football news:

Frank Lampard: Back in December, Chelsea were in great shape. I am concerned that we lost it so quickly
Rodgers on Leicester's fight for the championship: It's too early to say, but in the first half of the season we played consistently and at a high level
Only in one season in the Abramovich era did Chelsea score fewer points after 19 rounds than they do now. Then Mourinho was sacked after 16 games
Werner has not scored in 11 games in the Premier League. He has 1 goal in his last 15 games for Chelsea
Manchester United are ready to offer 12 million euros for defender Lance Medina. In September, he was called up to the Argentina national team for the first time
Player Eibar Enric and defender Girona Luna were sentenced to 2 years in prison on probation for publishing a video of a threesome
Bayern will play Egypt's Al-Ahly or Qatar's Al-Duhail in the Club World Cup semi-finals