Finland
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Traaginen kokemus opetti Krista Siegfridsin elämään täysillä: Haluan opettaa saman tyttärelleni

Viime sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetys oli omistettu tähtioppilaiden henkilökohtaisille tarinoille.

Laulaja-lauluntekijä Krista Siegfrids, 35, tanssi isänsä muistolle. Isä menehtyi Kristan ollessa 15-vuotias. Treenisalilla selvisi, että myös tanssinopettaja Anssi Heikkilä, 33, on kokenut saman kohtalon 11-vuotiaana. Yhteinen kokemus yhdisti.

– Alkuviikko meni itkiessä. Sitten otettiin kylmä linja, koska oli saatava tekniikka kondikseen, askeleet ja asennot päähän, Krista ja Anssi kertovat.

– Krista on energiapommi, mutta ei koko ajan esilläolija. Kun treenataan, hän keskittyy tosi tarkkaan, Anssi kuvailee tanssioppilastaan.
– Krista on energiapommi, mutta ei koko ajan esilläolija. Kun treenataan, hän keskittyy tosi tarkkaan, Anssi kuvailee tanssioppilastaan.

Lue myös: Tajusitko tätä? TTK-rypistys on tähtipareille mieletön rääkki – tyrmäävä Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä jo aivan puhki: ”Kun illalla pääsee kotiin…”

Tanssin lomassa on jaettu kokemusta, joka on jättänyt Kristaan ja Anssiin jälkensä.

– Onneksi oli paljon rakkautta perheessä, pidimme huolta toisistamme. Oli myös normijutut, kuten harrastukset. Ne olivat henkireikiä. Telinevoimistelu, laulu ja ystävät olivat silloin tärkeitä, Krista muistelee surusta selviämistään.

Lue myös: Tältä näyttää Krista Siegfridsin harvoin julkisuudessa nähty mies - kannusti puolisoaan TTK-yleisössä!

Hänet tunnetaan energisenä ilopillerinä.

– Kun tapahtuu jotain traagista, tulee olo, että on elettävä täysillä, ei saa hukata aikaa. Seuraan sydäntäni sekä pidän hauskaa, ja saman haluan opettaa tyttärelleni. Miehessäni on ihanaa, että hänkin rakastaa elämää ja on nautiskelija. Hän on kyllä minua rauhallisempi, ja se on hyvä, Krista naurahtaa.