Finland

Traaginen rakkauselämä ajoi Caroline Flackin järkyttävään syöksykierteeseen – entisiä rakkaita Harry Styles ja prinssi Harry

Vaikka Caroline Flackin rakkauselämä oli monimutkaista ja usein kaoottista, hän totesi aina, että ”sen oikean” etsiminen jatkuisi kaikesta huolimatta.

Britannian suosituin ”naimakauppias” Caroline Flack oli epäonninen omassa rakkauselämässään.

Tosi-tv-sarja Love Island UK:n suosikkijuontaja Caroline Flackin itsemurha on järkyttänyt syvästi Iso-Britanniaa. Vain 40-vuotias Flack löydettiin kuolleena asunnostaan Lontoossa lauantaina.

Flack nousi supersuosioon Love Islandista, joka on erityisen suosittu Britanniassa. Hän on juontanut myös X Factoria ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.

Caroline Flackia on kutsuttu Britannian suosituimmaksi ”naimakauppiaaksi”, mutta hänellä itsellään on takanaan varsin myrskyinen ja epäonninen rakkauselämä. Traagiset suhdesotkut johtivat suosikkijuontajan lopulliseen syöksykierteeseen.

Caroline Flack oli Britannian suosituimpia tv-kasvoja.

Flackilla oli elämänsä aikana lukuisia romansseja, joista tunnetuimmat lienee prinssi Harry sekä laulajat Olly Murs ja Harry Styles.

Uransa alkuaikoina Flack yhdistettiin prinssi Harryyn. Daily Mailin mukaan yhteinen ystävä esitteli hänet prinssille ja pari vietti yhteisen illan vuonna 2009 pian sen jälkeen, kun Flack oli eronnut edellisestä suhteestaan.

Huhut orastavasta romanssista ja kuvat parista vuotivat lehdistölle ja kaksikko lopetti toistensa tapaamisen. Flack ei kuitenkaan koskaan vahvistanut suhdetta todeksi.

Prinssi Harry on nykyään onnellisesti naimisissa herttuatar Meghanin kanssa.

Vuonna 2011 Flack kohautti alkaessaan seurustella One Direction -poikabändistä suursuosioon ponnahtaneen Harry Stylesin kanssa. Suosikkipoppari oli tuolloin vasta 17-vuotias ja Flack puolestaan 32-vuotias. Pariskunta ehti asua tovin saman katon alla, mutta suhde päättyi eroon.

Brittipoppari Harry Styles oli vain 17-vuotias rakastuessaan Caroline Flackiin.

Prinssi Harryn ja Harry Stylesin jälkeen Flack seurusteli muun muassa musiikkipäälikkö Jack Streetin kanssa, deittaili X-Factorista tuttua laulajaa Olly Mursia ja vuonna 2018 kihlautui mallina työskentelevän Andrew Bradyn kanssa. Love Island -fanit muistavat Flackin iloinneen tuoreesta kihlauksestaan sarjassa.

Bradyn ja Flackin myrskyinen on-off-suhde päättyi eroon viime vuonna. Vaikka Flackin rakkauselämä oli monimutkaista ja usein kaoottista, hän totesi aina, että ”sen oikean” etsiminen jatkuisi kaikesta huolimatta.

Caroline Flack tapaili hetken ajan myös laulaja Olly Mursia.

Flackin nykyisessa suhteessa tapahtunut pahoinpitelytapaus oli kuin vasaran isku suosikkijuontajan huippu-uralle. Flack joutui hiljattain kohun keskelle, kun hänen miesystävänsä Lewis Burton syytti häntä pahoinpitelystä. Tapausta oli tarkoitus käsitellä oikeudessa muutamien viikkojen päästä.

Burtonin mukaan Flack oli yllättäen hyökännyt hänen kimppuunsa 12. joulukuuta keskellä yötä ja iskenyt häntä päähän lampulla.

Brittimedian mukaan väkivaltainen välikohtaus sai alkunsa tekstiviesteistä, jotka Flack oli löytänyt miesystävänsä puhelimesta. Flack epäili miehellään olevan salasuhde toiseen naiseen ja hurjistunut juontaja oli hyökännyt nukkuvan Lewisin kimppuun. Burton perui myöhemmin väitteensä, mutta syyttäjä päätti viedä asian oikeuteen.

Syyttäjän mukaan Lewis Burton sai vakavan päävamman ja oli tapahtumahetkellä vakuuttunut siitä, että Flack yrittää tappaa hänet. Oikeudessa kuvailtiin Burtonin olleen yltä päältä veressä, kun poliisit saapuivat paikalle.

Joulukuussa Flack avautui Instagram-tilillään vaikeasta elämäntilanteestaan, sillä hän joutui kohun myötä muun muassa luopumaan juontopestistään Love Islandissa.

Väkivaltaisa välikohtausta puitiin oikeudessa joulukuussa 2019.

Brittimedioiden mukaan Flack teki itsemurhan vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun hän sai kuulla pahoinpitelytapauksen etenevän oikeuteen.

Flackin ja Burtonin suhde jatkui pahoinpitelystä huolimatta. Mallina ja tennistähtenä tunnettu Burton julkaisi sunnuntaiaamuna koskettavan muistokirjoituksen rakkaalleen.

– Minä olen nyt äänesi rakas. Lupaan kysyä kaikki haluamasi kysymykset ja saada kaikki vastaukset. Mikään ei tuo sinua takaisin, mutta yritän tehdä sinut ylpeäksi joka päivä, Burton kirjoitti.

– Rakastan sinua koko sydämestäni.