Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tragedia ratsastuskisassa: hevosten tallomaksi jäänyt kilparatsastaja menehtyi

Japanilainen kilparatsastaja Taiki Yanagida menehtyi viime viikolla saamiinsa vammoihin.

Kuvituskuva. Kuva:  Scott Serio/CSM via ZUMA Press Wire

Japanilainen kilparatsastaja Taiki Yanagida on kuollut Uuden-Seelannin Cambridgessa tapahtuneessa ratsastusonnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Yanagidan onnettomuus tapahtui viime viikon keskiviikkona, kun hänen ratsunsa kaatui. 28-vuotiaan ratsastajan kypärä irtosi tilanteessa, ja hän jäi sekä oman ratsunsa että takaa tulleen toisen hevosen tallomaksi.

New Zealand Heraldin mukaan Yanagida sai vammoja aivoihinsa ja selkäytimeensä. Sairaalassa hänet vaivutettiin välittömästi keinotekoiseen koomaan, josta Yanagida ei enää koskaan herännyt.

Ratsastajan äiti ja yksi hänen siskoistaan matkustivat Japanista Yanagidan luokse ja olivat paikalla tämän kuollessa tiistaina.

Yanagida aloitti ratsastuksen vasta 18-vuotiaana Australiassa, josta hän muutti myöhemmin Uuteen-Seelantiin.

Nuoren kilpailijan kuolema on järkyttänyt kovasti Uuden-Seelannin ratsastuspiirejä. Yanagidaa on muistellut muun muassa yksi maan menestyneimmistä kilparatsastajista Lance O’Sullivan, jonka opissa nuorukainen työskenteli.

– Hän oli hyvä nuori mies, erittäin omistautunut uralleen, O’Sullivan luonnehti NZ Heraldille.

Yanagidan manageri Ted McLachlan oli ratsastajan perheen tukena sen ajan, jonka tätä pidettiin koomassa.

– Hän oli niin hurmaava nuori mies. Tämä todella on tragedia, ja on niin raskasta katsoa, mitä hänen äitinsä ja siskonsa ovat joutuneet kokemaan. Tämä todellakin satuttaa muita alan ihmisiä, koska Taiki oli niin suosittu.